Vuosi vaihtui reilu viikko sitten ja Turun KY:n uuden hallituksen toimikausi alkoi virallisesti. Uskaltaisin väittää, että jokaisen uuden hallituksen jäsenen olo on nyt ensimmäisen viikon jälkeen väsynyt, mutta erittäin onnellinen. Moni meistä on tehnyt 16-tuntisia päiviä, kun on vielä paljon opeteltavaa niin oman sektorin asioiden kuin henkilökohtaisen ajankäytön suhteen.  Onneksi olemmekin täällä oppimassa.

Olemme jo viikon aikana ehtineet mm. viettää yhteistyöiltaa Merkantila Klubbenin uuden hallituksen kanssa, kouluttaa ja suunnitella toiminnansuunnittelupäivän merkeissä sekä pitää ensimmäisen virallisen kokouksemme, joka kaikkien yllätykseksi saatiin nuijituksi läpi reilussa kahdessa tunnissa.

Samalla ennen ja jälkeen kokoustamme näpsimme viralliset valokuvat itsestämme edustuksellisia tarkoitusperiä varten. Ja kun sain hallituksen viralliselta paparazzilta Lauralta osan kuvista tänään, pysähdyin hetkeksi katsomaan allaolevaa kuvaa, kun tajusin, kuinka tärkeiksi nämä ihmiset ovat minulle tulleet jo hyvin lyhyessä ajassa.

Hallitus 2014

Turun KY:n hallitus 2014

Kun katson tätä porukkaa, tunnen suunnatonta odotusta ja innostusta tulevaa vuotta kohtaan. En vaihtaisi ketään pois mistään hinnasta. Jo nyt viime vuoden lopun perehdytyksien ja koulutuksien sekä tämän vuoden ensimmäisen viikon aikana meistä on ehtinyt muodostua tiivis porukka, kuin toinen perhe, jonka kanssa jakaa niin omat ilot kuin surutkin, onnistumiset ja pettymiset.

Ja meidän tehtävämme tänä vuonna on tehdä teidän, jäsenistön, opiskeluajasta parasta mahdollista. Siinäpä tavoitetta kerrakseen, mutta en epäile hetkeäkään ettemmekö pystyisi siihen.

Lopuksi erään kuuluisan mäkikotkan sanoja lainatakseni: Elämä on ihmisen parasta aikaa. Ja kaiken kuulemani perusteella hallitusvuosi opiskeluajan. Bring it on!

P.S. Älä epäröi tulla nykäisemään meitä hihasta, jos on mitä tahansa asiaa.

 

Riku Hietarinta

Turun KY:n viestintävastaava 2014