Pupuinfojen ja muiden kekkereiden täyttämä syyskuu alkaa lähenemään loppuaan ja viimeinenkin pupuille suunnattu tapahtuma, Tutustumisbileet, on näin takanapäin. Uusi vuosikurssi on osoittautunut taas entistä innokkaammaksi ja vauhdikkaammaksi. Vaikka puputapahtumat ovatkin nyt purkissa, ei syksy silti ole vielä läheskään ohi eikä tahti tule varmasti hidastumaan. Siksi tässä kohtaa onkin hyvä suunnata katseet kohti tulevaa.

 

pupu blogi 14.9.2015

 

Lokakuun isoimpana teemana on Turun KY:n 65. Vuosijuhlat, jotka järjestetään perja
ntaina 23.10. Sitä ennen on kuitenkin lukuvuoden ensimmäisen tenttiviikon aika. Allekirjoittaneella pupusyksyn ensimmäinen tenttiviikko tuli täysin puskista ja tulokset olivat sen mukaisia. Tuolloin ei vielä oikein tiennyt, miten lukea yliopistotenttiin ja kuinka paljon työtä tietyn tentin läpäiseminen vaatisi. Uskon, että tänäkin vuonna syksyn ensimmäiset viikot saattavat vierähtää aikakoneessa ja tenttiviikko iskeä päin kasvoja lokakuun puolivälissä ­– niin pupuilla kuin vanhemmilla konkareilla.  Tässä kohtaa kannattaakin siis muistaa ainakin tentti-ilmoittautuminen, vaikka lukusalissa istuminen ei vielä houkuttelisikaan. Sillä pääsee jo askeleen lähemmäs onnistunutta tenttisuoritusta.

Vuosijuhlien jälkeen alkaa varsinainen muutosten aika, joka alkaa TYYn edustajistovaaleilla 3.-4.11. Edarivaalit tulee näkymään sekä kauppakorkealla että koko yliopistolla. Myös TuKY-listan vaali- ja kampanjapäälliköt ovat suunnitelleet huikean kampanjan, jonka avulla vaaleissa menestytään tälläkin kertaa. Jos siis ehdolle asettuminen kiinnostaa, tule juttelemaan TuKYn toimistolle, jossa voit myös täyttää ehdokaslomakkeen.

 

turun_ky_hakee

 

Edarivaalien jälkeisen pöhinän laannuttua alkaa kuitenkin varsinainen myllerrys, kun Turun KY:lle, sen jaostoille ja toimijaryhmille valitaan uudet hallitukset. Turun KY:n hallitus valitaan syyskokouksessa 17.11., jonka jälkeen kaikki jaostohallitukset vaihtuvat. Jaostoista Ulkkis, KY-Sport, Kulttis ja NESU-TuKY pitävät halvansa marraskuun loppupuolella, CIA TuKYn ja EVAn hallitukset valitaan hakemusten perusteella marras-joulukuun vaihteessa. Myös suurin osa toimijaryhmistä vaihtaa hallitustaan ennen vuoden loppua. Turun KY on täynnä erilaisia pestejä ja mahdollisuuksia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Näistä on tulossa vielä lisää infoa marraskuun lähestyessä. Muutaman vuoden nyt aktiivihommissa olleena voin kuitenkin täysin allekirjoittaa Rikun toteamuksen viime viikon blogissa: paljon tämä on ottanut, mutta paljon enemmän antanut. Joten ota ihmeessä selvää, mikä voisi kiinnostaa ja lähde rohkeasti mukaan!

Pst! EVAn alkoholiton möksä järjestetään 8-9. lokakuuta, ilmoittautuminen sähköpostitse lähipäivinä.

Tsemppiä kaikille tuleviin opiskelurutistuksiin ja tapahtumiin!

Hallituskuva

 

Salla Maijala

Sosiaalipoliittinen vastaava

sopo@tuky.fi