Pupublogi_banneri

Jännittävää ja erinomaista ensimmäistä opiskeluviikkoa!

Viime viikko on varmasti ollut tapahtumarikas ja ikimuistoinen niin pupulle kuin tutorillekin. Uutta informaatiota on tullut joka tuutista, eikä ole ihme, jos kaikki tuntuu vielä hieman sekavalta. Sen voin kuitenkin luvata, että syksyn kuluessa tutuksi tulevat niin Turun KY, opiskelukäytännöt kuin opiskelukaveritkin. Edessä ovat elämäsi parhaat vuodet, jotka tulet onneksesi viettämään Suomen parhaassa opiskelukaupungissa ja opiskelijayhteisössä!

Infotulvan helpottamiseksi olen kerännyt Turun KY:n puolesta kolme tärkeintä asiaa pupulle, joilla opiskelijaelämä saa kunnon kickstartin!

1. Liity Turun KY:n jäseneksi osoitteessa tuky.fi/liity

Jos et ole vielä(kään) saanut aikaiseksi liittyä Turun KY:n jäseneksi, on nyt korkea aika hoitaa asia kuntoon. Vain jäsenet ovat oikeutettuja tummansinisiin haalareihin, rahanarvoisiin jäsenetuihin ja päätöksentekoon osallistumiseen. 40 eurolla varmistat itsellesi parhaan mahdollisen opiskeluajan. Voit hakea TuKY-tarran opiskelijakorttiisi toimistolta (Mercan laidalla) toiminnanjohtajan ollessa paikalla.

2. Seuraa meitä somessa

Facebook = TuKY
Instagram = @TurunKY
Twitter = @TurunKY
Sähköposti = Sähköpostilista KY-Aktiivi sekä haluamiesi toimijoiden omat listat

Näiden kanavien kautta saat ajankohtaista tietoa tapahtumista, työtehtävistä, jäseneduista sekä paljon muustakin. Totuus on se, että jos et seuraa, et pysy mukana.

Ja viimeisenä ehkäpä se tärkein:

3. Osallistu!

Turun KY on yksi Suomen aktiivisimmista opiskelijajärjestöistä ja olemme ylpeitä laajasta toiminnastamme. Kiitos tästä kuuluu aktiivisille jäsenillemme, jotka tekevät kaiken mahdolliseksi, ja joita varten tämä kaikki tehdään. Ensimmäisen kuukauden ajan tarjolla on lähes kaikkien toimijoiden pupuinfoja, poikkitieteellisiä bileitä sekä rekryjä muun muassa vuosijuhlien ja Pikkulaskiaisen tiimeihin. Lähde rohkeasti mukaan kaikkeen, mikä tuntuu kiinnostavalta! Omasta puolestani voin luvata, ettet tule katumaan 🙂

Vielä kerran, tervetuloa Turun kauppakorkeakouluun ja Turun KY:n jäseneksi!

 

Anna2

 

Anna Nukarinen
Viestintävastaava
viestinta@tuky.fi