Mahtavaa ensimmäistä opiskeluviikkoa!

TERVETULOA PUPU

Pupujen ja tutoreiden osalta edeltävä viikko on varmasti ollut seikkailu tuntemattomaan, jota että koskaan unohda. Perehdytysviikolla olette myös saaneet valtavan tietotulvan uudesta ympäristöstänne, jossa tulette viettämään parhaan osan nuoruudestanne. Tietoa on saattanut tulle niin paljon, että päätin kerätä Turun KY:n puolesta kolme tärkeintä asiaa pupuille, joilla opiskelijaelämä saa kunnon kickstartin.

1. Liity Turun KY:n jäseneksi osoitteessa tuky.fi/liity

Jos et ole vielä(kään) saanut aikaiseksi liittyä Turun KY:n jäseneksi, on nyt korkea aika hoitaa asia kuntoon. Vain jäsenet ovat oikeutettuja tummansinisiin haalareihin, rahanarvoisiin jäsenetuihin ja päätöksentekoon osallistumiseen. 40 eurolla varmistat itsellesi parhaan mahdollisen opiskeluajan. Voit hakea Turun KY-tarran opiskelijakorttiisi toimistolta (Mercan laidalla) toiminnanjohtajan ollessa paikalla.

2. Seuraa meitä SOMEssa

Facebook = TuKY

Instagram = @TurunKY

Twitter = @TurunKY

Sähköposti = Sähköpostilista KY-Aktiivi sekä haluamiesi toimijoiden omat listat

Näiden kanavien kautta saat ajankohtaista tietoa tapahtumista, työtehtävistä, jäseneduista sekä paljon muustakin. Jos et seuraa, et pysy mukana.

3. Osallistu!

Turun KY on yksi Suomen aktiivisimmista opiskelijajärjestöistä ja olemme ylpeitä laajasta toiminnastamme. Kiitos tästä kuuluu meidän aktiivisille jäsenille, jotka tekevät kaiken mahdollisiksi ja joita varten tämä kaikki tehdään. Ensimmäisen kuukauden ajan tarjolla on lähes kaikkien toimijoiden pupu-infoja, poikkitieteellisiä bileita sekä rekryjä muun muassa vuosijuhlien ja Pikkulaskiaisen tiimeihin.

Vielä kerran, tervetuloa Turun kauppakorkeakouluun ja Turun KY:n jäseneksi!

 

 

Niko Nauholz

Viestintävastaava

viestinta@tuky.fi