Ajattelin kirjoittaa hieman erilaisen blogin, kuin mihin tänä vuonna on hallitukseltamme totuttu. Kulunut viikko on ehdottomasti ollut yksi hektisimmistä ja mielettömimmistä mitä on tämän miehen elämään mahtunut! Tiedossa siis: Kuntasektorin kuulumisia.

Maanantai 12.11.

Istuin koko päivän aamusta asti Patrialla (Montussa syömistä lukuun ottamatta) hoitamassa erilaisia kuntamestarin velvollisuuksia. Päivään kuului mm. huolintayrityksen kilpailuttamista, jotta Kiinasta myyntipäällikön kanssa tilaamamme baaritiskit saadaan läpi Vuosaaren sataman tullista. Lisäksi soitin Parkin siivouksesta vastaavaan yritykseen ja sovin muutamista sopimuskohdista, soitin ja tilasin ylimääräisen tyhjennyksen Parkin molokkiin (se iso roskis) ja suunnittelin PMPJ-järjestelyjä, jotta bileet ja sitsit saadaan vietyä läpi kunnialla. Iltapäivän lopuksi siirryin tulevan vuoden hallitustyrkkyjen grillailuihin ja kädet hiessä hoidin oman osuuteni. Lopuksi maanantaina oli vielä tiedossa ehkäpä vuoden nopein hallituksen kokouksemme.

Tiistai 13.11.Kuntamestari

Parin pakollisen luennon jälkeen koko päivä meni käytännössä iltaa ja syyskokousta stressatessa kotona. Illalla oli sitten tiedossa alkuviikon kohokohta: Turun KY:n järjestämä vuosittainen syyskokous, jossa valittiin mm. uusi hallitus ensi vuodelle 2013. Uusi puheenjohtaja kiittää luottamuksesta ja toivoo vähintäänkin yhtä haastavaa ja siistiä vuotta, kuin millaiseksi vuosi 2012 on osoittautunut. Syyskokouksen jälkeen uuden hallituksen perehdytys aloitettiin välittömästi.

Keskiviikko 14.11.

Kun heräilin omasta sängystä mukavasti puolenpäivän aikoihin, kävin luennolla ja sen jälkeen jatkoin Patrialle suunnittelemaan illan Parkkiryhmän kokousta. Lisäksi piti hoitaa Parkin juoksevia asioita (mm. päivitin talousseurannan exceliäni ajantasalle à edelleen budjetissa, SCORE!). Iltapäivän lopuksi johdin Parkkiryhmän kokouksen, jossa aloitettiin uusien jäsentemme perehdytys. Parkkiryhmään valittiin maanantain Turun KY:n hallituksen kokouksessa Tiina Mänty, Arttu Tuuppa, Ossi Tursas ja Milla Anttonen. Onnea valituille! Illalla menin aikaisin nukkumaan.

Torstai 15.11.

(PeIsKä)

Perjantai 16.11.

(PeIsKä)

Lauantai 17.11.

Yöstä ja aamusta selvittyäni kävin Assarin Ullakon upouudella brunssilla hallituksemme muutaman jäsenen kanssa, oli hyvä. Siitä kukin lähti omille teilleen valmistautumaan iltaa varten… Illalla olivat nimittäin tiedossa vuoden ’12 hallituksen viimeiset edustusvuosijuhlat. Edustimme turkulaisen sisarjärjestömme Merkantila Klubbenin 84. vuosijuhlilla, jotka järjestettiin Kårenilla Hämeenkadulla. Juhlissa tutustuin mm. MK:n tulevaan puheenjohtajaan Daniel Lähteeseen sekä Åbo Akademi Studentkårin hallituksen puheenjohtajaan, Raine Katajamäkeen. Jatkot olivat MK:n tiloissa, mikä oli tietysti mahtavaa, koska ei ole mitään mitä kuntamestari rakastaisi enemmän kuin toisten opiskelijayhdistysten tilojen benchmarkkaamista. Lauantaina en mennyt aikaisin nukkumaan.

Sunnuntai 18.11.

(Sillis)

Illalla kirjoitin tämän blogin.

 

 

Terveisin,

Kuntamestarinne

Kuntasektoria on ollut mieletöntä kehittää tämä vuosi, ensi vuonna kohti uusia haasteita, voittoja, tappioita, mutta ennen kaikkea kokemuksia! Allekirjoittanut kiittää luottamuksestanne ja lupaa antaa kaikkensa Turun KY:lle ensi vuoden aikana, jotta meillä kaikilla on yhtä hauskaa jatkossakin.