Vappuviikko on käynnissä ja tänään on vuorossa kuntalaisbailut. Se tarkoittaa myös sitä, että ennemmin tai myöhemmin (vaikka toisin väitetään) vappu on ohi. Näin ollen jouduin itse jo hieman miettimään keinoja joilla vappuviikon jälkeisestä masennuksesta selvitään ja kerätään motivaation rippeet tentteihin valmistautumiseen. Mikä parasta, jaan muutaman vinkin myös teille muille, jos samasta ongelmasta kärsitte.

hungover-polar-bear-500x391

 

1) Laita stereoista soimaan jokin sinun oloasi piristävä kappale. Kappaleeksi käy käytännössä mikä tahansa huono (mutta tarpeeksi huono ollakseen hauska) kappale joka mieleen putkahtaa. Itse suosin seuraavia:

Rob – Folke West

Koko kansan suosikki maailmanmatkaajasta kertova kappale, jota hänen omassa EU-vaalikampanjassa myös aikanaan soitettiin.

Cuban beach Folke swim

Mike, der Bademeister feat. Schwalmrebellen – Licht am Fahrrad

Mahtavaa saksalaista jumputusta. Valoa fillariin!

 

2) Katso olotilaasi sopiva elokuva. Kaikenlaiset romanttiset komediat kannattaa kuitenkin jättää syrjään. Takuuvarmaa viihdettä tarjoaa mm. seuraavat korkeakulttuuripläjäykset:

Movie 43

Tämä elokuva tuuttaa loputtoman lastin todella outoa huumoria suoraan päin naamaa. Näyttelijäkaarti on myös hämmentävän nimekäs.

Sharknado

Traileri kertonee tarpeeksi… Mukaan voi liittää myös juomapelin: Ota huikka aina kun a) hai kuolee, b) joku lataa haulikon, c) fysiikan lakeja rikotaan räikeästi tai d) sää vaihtuu omituisesti kun kuvakulma vaihtuu.

853506-sharknado

 

3) Kaikista parhaan motivaation tentteihin lukemiseen saat kuitenkin unohtamalla kaiken edellämainitun ja tutki kuinka toivottamalta toukokuu vaikuttaa avaamalla Nettiopsun.

 

Hyvää ja railakasta vapun aikaa toivotellen,

 

Otto Rouhiainen

Turun KY:n hallituksen varapuheenjohtaja