Vuosi 2009 tuo tullessaan muutoksia, sillä kyseessä on TuKY:n viimeinen vuosi ylioppilaskuntana. Vuodesta 2010 lähtien me kaikki tulemme nimittäin kuulumaan Turun yliopiston ylioppilaskuntaan (TYY) ja kylteriperinteitä tiedekuntajärjestönä jää jatkamaan Turun kauppatieteiden ylioppilaat eli TuKY ry. Syytä haikeuteen ei kuitenkaan ole (muuta kuin ehkä vain hieman), sillä kaikki TuKY:n tärkeät perinteet jatkuvat varmasti myös ensi vuonna yhdistyksen toimesta.

 

Tämä vuosi pitää siis sisällään pieniä muutoksia, isoja päätöksiä ja vieläkin suurempia juhlia. Pienet muutokset koskevat varsinkin toimijaryhmiä. Niiden toimijaryhmien, jotka haluavat jatkaa aktiivista toimintaansa, tulee rekisteröityä ja hakea vuoden lopulla TYY:n alayhdistysasemaa. Jaostot eli Kulttis, Ulkkis, NESU, KY-Sport ja Media-Klubi tulevat jatkamaan toimintaansa TuKY ry:ssä, mutta heidän toimikautensa tulee muuttumaan kalenterivuodeksi. Siis vappuna vaihtuvat hallitukset toimivat vain tämän vuoden loppuun.

 

Isoja päätöksiä tehdään jo heti tammikuun loppupuolella, kun TuKYn ja TYYn edustajistot päättävät yhdistymissopimuksesta, jossa muun muassa määritellään, millä summalla TuKY tulee osallistumaan yhteiseen ylioppilaskuntaan. Päätöksiä on vuoden aikana tehtävä myös esimerkiksi niistä ylioppilaskunnan varoista ja toiminnasta, jotka siirretään TuKY ry:seen.

 

 Vielä suurempia juhlia on tiedossa läpi koko vuoden. Helmikuun alussa pankin räjäyttää Pikkulaskiainen, huhti-toukokuu meneekin Vappua juhlistaen ja lokakuussa vietetään ylioppilaskuntamme viimeisiä (mutta ei todellakaan) vähäisempiä vuosijuhlia. Onpa huhuakin jo liikkunut hurjista uuden vuoden bileistä, joissa juhlistetaan ylioppilaskuntamme loppua ja TuKY ry:n alkua.

Muutosrikasta vuotta kaikille!!