Menneinä viikkoina olemme saaneet kokea kevään ensi merkit: Vesilätäköissä kahlomisen ihanuudet, autojen aiheuttamat kuraroiskeet valkoisessa villakangastakissa mutta kuitenkin toki myös auringon ensi säteet. Juuri tätä kirjoittaessani näyttää TuKY:n tapahtumakalenterikin täydemmältä kuin aikoihin, ensi viikolla suunnataan mm. NESU-risteilylle ja kevääseen mahtuu myös joukko hienoja excuja ja muita juhlia. Tästä innostuneena päätinkin käsitellä vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessani, miten juuri sinä saat tietoa siitä, mitä TuKY:ssä ja TYY:ssä milloinkin tapahtuu.

 

Usein on kuultu puhuttavan siitä yltäkylläisyydestä, jota me tukyläiset saamme nauttia verrattuna moniin muihin yliopistolaisiin Turussa ja muualla. Meillä on Outlook kuvineen, kymmeniä sähköpostilistoja, informatiiviset ja ajantasaiset www-sivut ynnä muuta. Tapahtumakalenterista näkee yhdellä silmäyksellä viikon tapahtumat ja atk-käytävän ilmoitustaulu pullottaa julisteita.  Näin ollen monelle onkin ehkä jäänyt hämärään, mistä saa lisätietoa myös TYYn tapahtumista. Harva esimerkiksi tietää, että TYYllä on olemassa sähköpostilista ”Tyyali” (https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/tyyali), jonne lähetetään päivittäin ajankohtaista ja virallista tietoa ylioppilaskunnan asioista. Muut tapahtuvat löytyvät osoitteesta http://www.tyy.fi/tapahtumat. Mikäli kova TYY-fakta kiinnostaa, liity ihmeessä listalle!

 

Kattavat sähköpostimahdollisuudet ovat aiheuttaneet myös ajoittain harmaita hiuksia TuKY:n hallituksille: Viime vuonna KY-Aktiivin käyttö lähti paikoin käsistä, ja asialle koettiin tarvetta tehdä jotain. Tämän seurauksena olemmekin pyrkineet vähentämään KY-Aktiiville ja erityisesti TuKY-listalle lähetettävän sähköpostin määrää. Aloite on tullut jäsenistöltä, joka toivoi saavansa tietoa vain niistä tapahtumista, joista oli oikeasti kiinnostunut ja oikeasti tärkeistä asioista. Meillä on TuKY:ssä hieno mahdollisuus liittyä sähköpostilistoille, joten miksi emme käyttäisi tätä mahdollisuutta? Järjestelmä on mielestäni kätevä: Pokerinystävät löytyvät Pokeriklubin listoilta, kovimmat pörssihait taas Ky-Kasinon listalta. Paikkansa exculle varmistaa usein ensimmäisenä juuri näiden listojen kautta, mikä koetaan palkintona yhdistyksen jäsenelle tai jaoston aktiiville. Jatkossa siis, mikäli haluat tietoa jonkun tietyn ryhmän tapahtumista, liity rohkeasti listalle osoitteessa http://www.tuky.fi/toiminta/sahkopostilistat

 

Haluankin kehottaa ihmisiä hyödyntämään myös jatkossa poikkeuksellisen hyviä viestintäkanaviamme! Word of Mouth ja Facebook toimivat aina, mutta miksi ei voisi olla vielä hieman valveutuneempi?

Aurinkoista kevättä kaikille!

Tinja Veikkolainen
Tiedottaja