Vaikka tätä lukukautta on kulunut vasta viisi viikkoa, tuntuu jo ihan siltä kuin lukukausi ja siinä samassa meidän hallituskausi olisi jo kohta ohi. Suurin syy tähän on varmasti se, että iso osa meidän ajasta menee tätä nykyä ylioppilaskunnan lopettamisen ja ensi vuoden suunnitteluun. Olemmekin juuri tästä syystä tehneet viimeaikoina paljon yhteistyötä tien toisella puolella majailevien kollegojemme kanssa. Yhteistyö meidän ja TYY:n hallituksen kanssa on toiminut hyvin, jonka vuoksi olemme pystyneet suunnittelemaan yhteisen ylioppilaskuntamme tulevaa toimintaa rakentavasti ja ilman suurempia ristiriitoja. Ylioppilaskunnan tulevaisuus näyttää siis ainakin tältä osin hyvältä.

Vielä kuitenkin riittää muutakin tehtävää tälle syksylle. Ajankohtaisista asioista mainittakoon, että aiemmin mainitsemani Turun korkeakoululiikunnan työryhmä on toteutumassa ja kutsut korkeakoulujen sekä kaupungin edustajille lähtevät lähiaikoina. Työryhmän on tarkoitus koota liikuntatoimijat sekä korkeakoulujen että kaupungin päättäjät yhteen miettimään kuinka Turun korkeakoululiikuntaa voitaisiin kehittää kokonaisuutena. Työryhmän on ajateltu kokoontuvan ensimmäisen kerran vielä tämän vuoden puolella.

Hyvinvointiviikko on tulossa wuosijuhlien jälkeisellä viikolla, joten seuratkaa ilmoittelua, sillä silloin on koko viikon tarjolla tapahtumia ja muuta ohjelmaa piristämään tätä pimenevää syksyä.