Kevät on jo päässyt hyvään alkuun ja ilmat sen kun paranevat. Vaikka edessä häämöttävä vappu saattaa pistää tiukan suunnitelmasi kesäkuntoon pääsemiseksi hieman sekaisin, hyvästä nestetasapainon ylläpitämisestä huolimatta, ei hätä ole tämännäköinen. KY-Sportin ja Yliopistoliikunnan tarjoamat liikuntamahdollisuudet hyödyntämällä pääset kyllä vielä tavoitteisiisi.

Lisämotivaatiota saat helposti osallistumalla johonkin monista kuntoliikuntatapahtumista ympäri maata. TuKY kuuluu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kautta Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) ja TuKY:n jäsenenä sinä olet oikeutettu kaikkiin OLL:n neuvottelemiin opiskelija-alennuksiin ja etuihin. Laitoin foorumille listan tulevista tapahtumista, joista saat opiskelija-alennuksen ilmoittautumalla niihin ohjeiden mukaisesti (http://www.tuky.fi/forum/viewtopic.php?t=3517). Älä jätä etujasi hyödyntämättä!

Jos sattuu vielä käymään niin hassusti, että vappuna ei käykään flaksi, voit yrittää korjata asian esimerkiksi osallistumalla Helsingissä järjestettäviin Sport Dating tapahtumiin (www.sinkkusulkis.fi) – opiskelija-alennuksella tietenkin. Näin et menetä kallisarvoista treenausaikaa edes deittaillessa. Kätevää, eikö?

Hyvää kevään jatkoa kaikille!