Ylioppilaskuntamme uusi ja samalla viimeinen hallitus valitaan edustajiston kokouksessa tiistaina 31.3.09. Sääntöjen mukaan hallituksen valinta tapahtuu niin, että ensin valitaan puheenjohtaja ja hallitus valitaan puheenjohtajan esityksestä.

Vuosi hallituksen puheenjohtajana on vierähtänyt erittäin nopeasti. Tuntuu, että uutta opittavaa löytyy vieläkin ja intoa toimia TuKY:n ja TuKYläisten eteen on edelleen. Tämän takia aionkin hakea uudelleen hallituksen puheenjohtajaksi loppuvuodeksi 2009. Ilokseni voin kertoa myös, että koko muu nykyinen hallitus haluaa myös jatkaa vuoden loppuun asti. Mielestäni kasassa on ollut erittäin toimiva ja aikaansaava hallitus, joka nyt vuoden kokemuksella toimii entistä tehokkaammin ja osaavammin. Tulossa on ehkä ylioppilaskuntamme tärkein syksy, sillä tehtävänä on suunnitella TuKY ry:n tulevaisuus, saada yhdistys toimimaan aktiivisesti alusta alkaen sekä turvata TuKYn perinteet ja asema uudessa ylioppilaskunnassa.

Hallituksessa ei tällä hetkellä kukaan ole virallisesti ole vastuussa TuKY ry:n tulevaisuuden suunnittelusta ja konkreettisista toimenpiteistä. Paljon onkin vielä tämän suhteen mietittävää ja tehtävää. Tämän takia olemme miettineet mahdollisuutta kasvattaa hallitusta vielä yhdellä jäsenellä. Hallituksessa toimiminen on vapaaehtoistyötä ja nykyisillä hallituksen jäsenillä on jo tällä hetkellä runsaasti tekemistä, eikä tekemisen määrä tule ainakaan vähentymään syksyllä. Jos siis hallituspaikka ylioppilaskuntamme viimeisessä hallituksessa kiinnostaa, ota yhteyttä anu.lahtinen@tse.fi.
_________________
Anu Lahtinen
Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta
Hallituksen puheenjohtaja
ky-hallitus-pj@tse.fi
+358 40 721 8454