Vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja samoin myös monien hallitusten pestit. Hallituksenvaihto tapahtuu niin Turun KY:llä, jaostoilla kuin myös joillakin toimijaryhmillä. Nyt onkin hyvä aika miettiä mitä itse haluaa tehdä tulevana vuonna. Mikäli yhtään kiinnostaa lähteä toimintaan aktiivisesti mukaan niin nyt siihen on erinomainen tilaisuus. Oletko ollut jossain tapahtumassa, johon sinulla olisi kehitysehdotuksia tai mielessäsi jotain aivan uutta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan hakemalla ehdolle omalta tuntuvaan hallituspestiin. Tarjolla on pestejä joka lähtöön, olit sitten kiinnostunut liikunnasta, sitsaamisesta tai vaikka ranskan kielestä. Lähtemällä toimintaan mukaan haastat samalla itsesi uusiin haasteisiin ja saat siitä ainutlaatuista kokemusta.

Itse hain vähän yli vuosi sitten pupuna Turun KY:n liikuntavastaavaksi ja tulin lopulta valituksi. Silloin mieleeni oli noussut ideoita, joita halusin päästä toteuttamaan ja siitä se idea hakea sitten lähti. Kulunut vuosi on ollut yksi parhaista tähän mennessä ja kokemus on ollut unohtumaton. Vuoden aikana on tullut urheiltua, järjestettyä tapahtumia, käytyä vuosijuhlilla, tutustuttua uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja oppinut näkemään sen ns. isomman kuvan kaikesta. Tärkeimpänä on tullut kehitettyä Turun KY:n ja KY-Sportin toimintaa.

Kokemus, jonka etenkin Turun KY:n hallituksessa saa on yksi syy miksi kannustan jokaista hakemaan. Vuoden aikana tulee kokoustaminen, organisointi, johtaminen ja tiimissä toimiminen hyvinkin tutuksi ja tuntuu, että välillä aika ei tunnu riittävän millään. Saman ongelman kanssa toki painivat myös monet muut ja hyvällä suunnittelulla jää myös sitä kallisarvoista vapaa-aikaa. Mitään en myöskään vaihtaisi pois. Kuluneen vuoden aikana on tullut kehityttyä valtavasti myös itse. Oma hallitusvuoteni alkaa nyt lähestyä loppua ja olen erittäin tyytyväinen meidän tämän vuoden saavutuksiin. Jokainen hallitushan tekee vuodesta oman näköisensä ja jään innolla odottamaan mitä ensi vuoden hallituksella on meille annettavanaan!

Antti Rikkilä

Turun KY:n liikuntavastaava