EY-Logo

Arvoisa opiskelija,

Toimimme EY:n Turun kauppakorkeakoulun Campus Ambassadoreina. Tavoitteenamme on kehittää EY:n ja Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden välisiä suhteita sekä tehdä alaa ja EY:tä entistä tunnetummaksi opiskelijoille. Aloitimme yhteistyön tämän vuoden alkupuolella ja jos emme vielä ole tavanneet niin tulette todennäköisesti tapaamaan meidät lukukauden aikana. Osaan uusista pupuista pääsimmekin tutustumaan vauhdikkaan KaupSun yhteydessä. Alla lisätietoa meidän toimenkuvasta ja siitä kuinka päädyimme EY:lle töihin.

Hyvää alkanutta lukuvuotta kaikille uusille ja vanhoille opiskelijoille!

 

Toivottavat,

Tuomas Virtanen ja Tatu Nordback

Tuomas_EY Tatu_EY

 

 

 

 
 
 

Campus Ambassadors 2014 – 2015 -Turun Kauppakorkeakoulu

 

Kuka olet?

Tuomas: Tuomas Virtanen Senior Analyst, TAS (Transaction Advisory Services). Työskentelin kolme vuotta Turun toimistolla tilintarkastustehtävissä ja siirryin TAS:iin Helsinkiin 2014 tammikuussa.

Tatu: Tatu Nordback, Analyst, työskentelen myös TAS:issa.

Mitä ja missä olet opiskellut?

Tatu: Opiskelin pääaineena laskentatoimea ja rahoitusta ja sivuaineina yritysjuridiikkaa sekä yrittäjyyttä Turun kauppakorkeakoulussa. Valmistuin vuonna 2013.

Tuomas: Minäkin opiskelen laskentatoimea ja rahoitusta Turun kauppakorkeakoulussa ja valmistun 2014.

Miten ja miksi hait EY:lle?

Tuomas: Hain trainee-ohjelmaan ja työskentelin osa-aikaisena vuosina 2010 – 2012. Työsuhteeni vakinaistettiin 2012 syksyllä. Hain EY:lle pitkälti yhtiöstä saamani positiivisen mielikuvan perusteella. En laittanut hakemusta muihin Big 4 -yhteisöihin.

Tatu: Näin netissä EY Experience -traineehaun olevan auki ja päätin hakea. Olin selannut työpaikkailmoituksia jo jonkin aikaa ja EY:n ilmoitus kiinnitti huomioni ja mielenkiintoni.

Mitä työsi ja vastuualueesi käsittää?

Tatu: Työni käsittää pääasiassa due diligence -työtä eli analysoin yrityskohtaista informaatiota osana yrityskauppaprosessia.

Tuomas: Työskentelin kolme vuotta tilintarkastustehtävissä assistenttina ja seniorina. Tilintarkastusyksikkö tarjoaa lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi erilaisia paikallisia neuvontapalveluita TAS:ssa. Työskentelen Senior Analystinä Transaction Support -yksikössä. Tarjoamme moninaisia palveluita, mutta suurimman osan ajasta vievät erilaiset due diligence -toimeksiannot.

Miten haluatte kehittää EY:n yhteistyötä opiskelijoiden kanssa?

Tuomas ja Tatu: Haluamme olla aktiivisemmin mukana opiskelijatapahtumissa, jotta opimme tuntemaan potentiaalisia kykyjä jo opiskeluvaiheessa. Haluamme myös kehittää yhteistyötä opiskelijoiden kanssa tuomalla tietoon kaiken mitä firmassamme puuhaillaan eri osastoilla ja että opiskelijat ymmärtävät että EY:llä on mahdollisuus päästä tekemään todella mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä eikä kyse ole ainoastaan tilintarkastusfirmasta.