Kevät on edennyt jo pitkälle ja on aika vaihtaa myös KY-Sportin kuulumisia. Vuosi käynnistyi heti vauhdikkaasti viikkovuoroilla ja kuukaudenlajeilla. Tämän vuoden puolella ollaan jo käyty avannossa, Himoksella laskettelemassa, ilmajoogassa ja crossfitissä. Lisäksi käytiin Alppikanuunoiden kanssa MegaHupelluksella Norjassa, Oppdalissa. Syksyllä on tarkoitus jatkaa uusien lajien kokeilemista ja ideoita otetaan mielellään vastaan.

Tänä vuonna saatiin myös pitkän prosessin jälkeen vihdoin perustettua kouluun oma jalkapallojoukkue, KY-Sport. Kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut kovaa ja ensi viikolla alkavaan sarjaan lähdetään täynnä intoa. Syksyllä puolestaan suunnataan Alppikanuunoiden kanssa kohti Portugalin rantoja ensimmäiselle surffimatkalle. Matka täyttyi ennätysnopeasti ja kohti Portugalia suuntaa 40 innokasta surffaajaa!

Tänä vuonna KYlumpialaiset järjestettiin todella haastavissa olosuhteissa. Valmistelut tapahtumaan aloitettiin jo helmikuun puolella ja järjestelyt sujuivat hyvin aikataulussa. Tapahtumapäivälle sattui kuitenkin osumaan kova tuuli ja rankka vesisade. Se ei kuitenkaan uljaita kilpailijoita haitannut vaan kauppatorille kokoontui parikymmentä rohkeaa joukkuetta. Joukkueiden saapuessa kisapaikalle olosuhteet paranivat hetkellisesti ja kisat saatiin avattua perinteisten puheiden saattelemana. Kisoissa oli huikea tunnelma säästä huolimatta ja asusteisiin oli selvästi panostettu. Joukkueet ehtivät kilpailla kahdessa tiukassa lajissa, kunnes sää teki lopulta tehtävänsä ja kisat jouduttiin ennen aikaisesti keskeyttämään. Telttojen hajottua, äänentoiston pettäessä ja kentän lainehtiessa paljoa ei enää ollut tehtävissä. Kaikesta huolimatta kisoissa oli todella hauskaa ja odotan jo innolla seuraavia KYlumpialaisia.

Kevään tapahtumat eivät KY-Sportin osalta toki loppuneet KYlumpialaisiin vaan vielä on vuorossa jääkiekon MM-kisojen kisastudiot. Niistä tulee lisätietoja lähipäivinä, pysykää kuulolla.

Sporttisin terveisin,

Antti Rikkilä

Turun KY:n hallituksen liikuntavastaava