Varokaa, seuraava blogikirjoitus saattaa sisältää markkinointia.

After WorkKiireinen syksy on kuin yllättäen hiipinyt jo pitkälle lokakuun puolelle. Vanhat opiskelijat alkavat  taas löytää opiskelurytmin punaisen langan, ja pupujenkin perehdytys alkaa olla loppusuoralla.

Näin lokakuun alussa järkevä ja säännöllinen viikkorytmi ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka palaa osaksi arkeamme. Viime syksynä lanseerattu, ja vuoden aikana käsitteeksi noussut Montun After Work tekee nimittäin näyttävän paluun torstaina 9. lokakuuta. Yksi Suomen harvoista opiskelijavoimin pyörivistä anniskeluravintoloista palvelee janoista kauppakorkeakoulun väkeä joka torstai kello 15-18 tästä viikosta lähtien aina toisen periodin tenttiviikkoihin asti.

Kun After Work -konseptia suunniteltiin, oli yksi kunnianhimoisista tavoitteista keskustelufoorumin luominen opiskelijoiden ja henkilökunnan välille. Vuorovaikutuksen puolesta lyödään rumpua joka puolella, mutta valitettavasti turhan usein jäädään sanahelinän tasolle. After Work on kuitenkin loistava paikka keskustella opetushenkilökunnan kanssa rennosti puolueettomalla maaperällä. Muutamat valveutuneet opettajat ovat jo löytäneet tiensä Bar Monttuun, mutta haluamme edelleen monipuolistaa asiakaskuntaamme. Näin ollen, jos opiskelija tuo opettajan mukanaan After Workiin lokakuun aikana, tarjoamme molemmille kahvit, teet tai virvoitusjuomat!

After Workiin ovat tervetulleita luonnollisesti myös ne, jotka haluavat vain virittäytyä alkavaan viikonloppuun ja rentoutua hetken viimeisten luentojen jälkeen. Myös juhlatunnelman nostatus onnistuu paikan päällä loistavasti – jos suuntana on Turun yö, niin Montun After Work on mitä parhain lähtöruutu illan odysseialle.

Bar Montun henkilökunta, eli baarimestari Riku Levälehto ja kuntamestari Arttu Tuuppa tekevät jatkuvasti töitä Bar Montun kehittämiseksi, ja baarin palveluita onkin viety valtavilla harppauksilla eteenpäin. Bar Montussa on viimeisen vuoden aikana esimerkiksi

  • Laajennettu valikoimaa kahvilla ja teellä
  • Otettu käyttöön iZettle-maksujärjestelmä, eli maksaa voi käteisen lisäksi myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla
  • Hankittu jääpalakone
  • Siirrytty After Workien osalta lasisiin tuoppeihin ja juomalaseihin
  • Otettu valikoimaan vaihtuva Seasonal Special, tarjolla yhtä tai kahta suomalaisten pienpanimoiden erikoistuotetta kerrallaan
  • Toteutettu erikoisiltoja yhteistyössä toimijaryhmien ja jaostojen kanssa
  • Tehty kesän aikana kasvojenkohotus

Aina on kuitenkin parannettavaa, ja otamme mielellämme vastaan asiakaskunnan kehitysehdotuksia! Nykäise baarimikkoa rohkeasti hihasta, ja ehdota esimerkiksi omaa suosikkijuomaasi baarin valikoimaan!

Nähdään joka torstaina Bar Montun After Workissa! Ja proffat mukaan!

 

Kuntamestari

Arttu Tuuppa