(klikkaa kuvaa, niin pääset vappusivulle)

Vappupassit tulevat myyntiin huomenna. Vinkkejä tarkemmasta ajasta tulee huomenna Turun KY:n Snapchatissä klo 10 alkaen.

Normaali lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12.4. klo 12:00!

 

Se on täällä taas, nimittäin Turun KY:n Vappu! Tänä vuonna virallisia vapputapahtumia on kymmenenä päivänä putkeen, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!
Lipunmyynti Street Food Brunchille, Bussikänneille, International Watersiin, Vappusitseille, Comedy Nightiin ja Sikawappuun hoituu kokonaan Lyytissä, ja lipunmyynti löytyy osoitteesta https://www.lyyti.in/TuKYVappu2017

Linkki aukeaa keskiviikkona 12.4. klo 12.00.

 

Niille, jotka haluavat suorittaa vapun täysillä ja halvemmalla on tarjolla Vappupassi, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin vappuviikon tapahtumiin. Vappupasseja on vain 20 kappaletta, eli ole valppaana! https://www.lyyti.in/Vappupassi2017 Vinkkejä tarkemmasta ajasta tulee huomenna klo 10 alkaen Turun KY:n Snapchatissä.

 

Kuntalaisbailut ja Vappupiknik ovat pääsymaksuttomia tapahtumia, joihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

 

MayDay Mayhemiin lipunmyynti on erikseen. Early bird -liput tulevat myyntiin huomenna 10.4. klo 12.00 ja normaali lipunmyynti alkaa samaan aikaan muiden vapputapahtumien kanssa eli keskiviikkona klo 12. Liput löytyvät osoitteesta https://www.lyyti.in/MDM2017

 

Amazing Racen ilmoittautuminen tulee erikseen ensi viikolla.

 

Alla vielä jokaisen tapahtuman esittely ja linkki kuhunkin Facebook-tapahtumaan.

 

 

 

Kuntalaisbailut

 

Jokainen Turun KY:n jäsen ja alumni on tervetullut juhlimaan verrattoman ylioppilaskuntahengen siivittämänä Parkilla lauantaina 22.4. Ja mikä parasta – bailut ovat Turun KY:n jäsenille täysin ilmaiset.

 

MITÄ: Kuntalaisbailut
MISSÄ: Parkilla
MILLOIN: Lauantaina 22.4. klo 20
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
PUKUKOODI: Haalarit!

 

Street Food Brunch

 

Mikä olisikaan parempi tapa parantaa kuntalaisbailujen jälkeistä olotilaa, kuin saapua nauttimaan EVAn tarjoamasta Street Food Brunchista sunnuntain kunniaksi! Brunssi on vappuviikon varmasti herkullisin, vaivattomin ja rennoin tapahtuma. Ota siis kaverit mukaan ja tule sunnuntaina Parkille nauttimaan kahdesta maailman ihanimmasta asiasta: ruoasta ja hyvästä seurasta!

 

MITÄ: Street Food Brunch
MISSÄ: Parkin alakerrassa klo 12 alkaen
MILLOIN: Sunnuntai 23.4.
MITÄ MAKSAA: 3€

 

MayDay Mayhem

 

MayDay Mayhem ja Opiskelijankaupunki.fi järjestävät yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa opiskelijativolin. Turun opiskelijat pääsevät jälleen polkaisemaan yhdessä vappuviikon käyntiin huvittelemalla rajattomasti tivolin laitteissa. Sisäänpääsymaksulla opiskelijat pääsevät kiertämään tivolin laitteita vapaasti klo 20.00-23.00. Tivolista matka jatkuu yökerho Monkeyyn, jossa vappuviikon aloitusta juhlitaan MayDay Kick-off –bileissä. Juhlinta jatkuu vaivattomasti, sillä lipun hintaan sisältyvät myös kuljetukset Kupittaan puistosta keskustaan! Tapahtumassa 1000 nopeimmalle on luvassa haalarimerkki.

 

Mitä: MayDay Mayhem 2017 & MayDay Kick-off
Missä: Kupittaan puisto & yökerho Monkey
Milloin: 24.4.2017 klo 20.00 alkaen
Liput: Early Bird 9e / 12e

 

Bussikännit

 

Kaksi bussia kiertävät viisi Turun alueella sijaitsevaa räkälää. Toinen bussi lähtee kiertämään matkareittiämme myötäpäivään ja toinen vastapäivään. Kolmannessa juottolassa nämä kaksi bussia kohtaavat ja pääsemme koko värikäs luokkaretkikomppania yhdessä paikallisten pubiruusujen kanssa ihastelemaan kuppilakulttuuria aidoimmillaan. Sopivasti tunnelmaa ja tunteita lämmittäneen ajelun jälkeen bussit kurvaavat yökerhon eteen, jonka tanssilattialla loputkin vuosia patoutuneet luokkaretkienergiat pääsee purkamaan.

Tähän reissuun ei vanhempien lupalappuja tarvita! Vedä siis turvaliivit päälle ja reppu tiukasti selkään ja lähde yhdessä Ulkkiksen ja MK:n ihanien opetätien ja -setien kanssa elämäsi ikimuistoisimmalle kevätretkelle. Lippusi tälle luokkaretkelle voit lunastaa yhdessä reippaiden koulukavereidesi kanssa myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina huokeaan 13 € hintaan. Lippu sisältää pääsyn jatkobaariin.

 

MITÄ: Bussikännit
MISSÄ: Lähtö klo 18.00 Turun kauppakorkeakoululta
MILLOIN: 25.4.2017
MITÄ MAKSAA: 13 €
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + luokkaretkiteema

 

International Waters

 

International Waters on CIA-TuKYn ensimmäinen vapputapahtuma ja se on tullut jäädäkseen. Kyseessä on ehdottomasti yksi vapun kovimmista tapahtumista, jota et missään tapauksessa halua missata. Kannattaa siis merkata kalentereihin huhtikuun 26. päivä, koska silloin avataan jokilaivakausi isosti.

Olemme varanneet käyttöömme koko illaksi Aussie Bar:in, ja kukaan ei varmastikaan tule pettymään illan ohjelmaan. Ilta lähtee käyntiin jo kello 16, jolloin on mahdollista syödä opiskelijahintaisia ruokia ja nauttia mahtavasta alkukesän kelistä. Illan edetessä juhlat vain paranee ja meno kovenee. Paikalta löytyy sekä beer pong -pöytiä että huippu DJ:kin. Ilta huipentuu maailman luokan artistiin, joka esiintyy Aussie Bar:in yökerhossa.

 

Tapahtumaamme on myös myynnissä saunapaketteja 10 henkilölle, jotka sisältävät kahden tunnin saunavuoron ja snacksejä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää vappua kuin oma private sauna kaveriporukallesi yksissä vapun kovimmissa pippaloissa. Paketti kustantaa 120 euroa, joten maksettavaa jää vaivaiset 12 euroa per henkilö. Näitä käsittämättömiä paketteja on myynnissä vain 4 kappaletta, joten kannattaa olla nopea varauksen suhteen!

 

MITÄ: International Waters
MISSÄ: Aussie Bar
MILLOIN: 26.4.2017 klo 16
MITÄ MAKSAA: 5€ normaali lippu, 7€ ovelta, saunapaketti kymmenelle 120€
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit

 

Amazing Race

 

Lex, TuKY ja TLKS yhdessä rantauttavat tämän Hollywood-spektaakkelin Turkuun torstaina 27.4. Ideana kisailussa on alkuperäisen TV-sarjan mukaisesti suunnistaa ryhmissä ympäri keväistä Turkua rasteilta saatujen vihjeiden avulla maaliin (ja jatkoille!). Amazing Race sekä sen jatkot toimivat myös TRILOGIA -bilesarjan kolmantena ja viimeisenä osana, joten luonnollisesti tapahtumasta saat TRILOGIAN haalarimerkkikokonaisuudenviimeisen osan itsellesi! Pyhä kolminaisuus on täytetty!

 

MITÄ: Amazing Race – Turku
MISSÄ: Turku, lähtö Puolalanpuistosta
MILLOIN: 27.4. klo 15.30 (rastit alkavat klo 16)
HINTA: 15€/pari
JATKOT: Venus, jatkolippu 3€ ovelta, kisaajille sisältyy lipun hintaan!

 

Vappusitsit

 

Vapun ja lähestyvän kesän kunniaksi NESU-TuKY kutsuu sinut perjantaina 28.4. Monttuun vuoden sporttisimmille sitseille, jotka kulkevat nimellä Kesäkuntoon-vappusitsit. Sonnustaudu vaatekaappisi räikeimpiin jumppatrikoisiin, hikinauhoihin ja lenkkitossuihin, ja pinkaise paikalle viettämään huikea hikikarpalot otsalle nostattava sitsi-ilta!

MITÄ: Kesäkuntoon-vappusitsit
MISSÄ: Montussa
MILLOIN: perjantaina 28.4. klo 18
MITÄ MAKSAA: 15 €
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + vaatekaapin urheilullisin asukokonaisuus
JATKOT: Monkeyssa

 

Comedy Night

 

Vapussa kyse on pitkälti hauskuudesta, ja sitä ei kukaan muu osaa niin hyvin kuin haalarikansa. Teemaan sopivasti TuKYn vapputapahtumien riviin astuu jo perinteeksi muodostunut jokavuotinen stand up -ilta.

Kaikkien aikojen komediaani Ville Myllyrinne saapuu vappuna Turkuun kauppikselle, meidän ikiomaan Monttuun, vapun tapahtumista varmasti kaikkein naurattavimpaan, nimittäin Kulttiksen Comedy Nightiin! Ennen itse pääjehun lavalle astumista Montussa naurattaa 4 muuta koomikkoa.

 

MITÄ? Comedy Night
MISSÄ? Montussa
MILLOIN? 29.4. klo 18
MITÄ MAKSAA? 3e

Sikawappu

 

Taas viedään kuin pässiä narussa tai sikaa saparosta! Nimittäin Ulkkis ottaa ohjat käsiinsä ja järjestää Parkilla sikamaisen hauskan vappuviikon huipentuman, Sikawapun!!

 

Klo 17.00 juhlakansan on aika käydä kimppuun kuin sika limppuun ja marssia Parkille. Sieltä siirrymme klo 21.00 Monttuun, josta on taiottu varsinainen sikolätti kekkereitä varten. Lätin viihteellisyydestä vastaavat DJ-vieraat. Klo 1.00 menon äityessä, on saparopeppujen aika viipottaa takaisin Parkille. Siellä aina kukonlauluun asti saavat nämä pikkupossut temmeltää.

 

MITÄ: Sikawappu
MISSÄ: Parkki
MILLOIN: 30.4.2017 klo 17:00 Parkilla & klo 21:00 Montussa & 01:00 Parkilla
MITÄ MAKSAA: 8 €
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + vappu + OPM

 

Vappupiknik

Pian on Turun KY:n perinteisen Vappupiknikin aika. Kaiva aurinkolasisi esiin talvikätköistä, tule nauttimaan Suomen keväästä ja juhlistamaan opiskelijaelämän kulta-aikaa Vartiovuorelle maanantaina 1. toukokuuta. Ota mukaan parhaat ystäväsi, hyvää ruokaa ja juomaa piknikkiä varten. Ennen kaikkea, muista itse saapua paikalle, sillä kyseessä on vapun viimeinen tapahtuma.

 

MITÄ: Vappupiknik
MISSÄ: Vartiovuoren puistossa
MILLOIN: 1. toukokuuta, kello 10 alkaen
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + vappuasusteet
OTA MUKAASI: Ruokaa ja juomaa piknikkiä varten

 

 

#oispavappu #vapueilopu #tukyvappu17

 

Terveisin, Turun KY:n hallitus ja jaostot