Ulkkis on jälleen kevätkokoustanut ja vaihtanut neljä hallituslaistaan evoluutiofiiliksissä. Myös huikeaakin huikeampi SIKAWAPPU lähestyy! Valmistaudu sikailemaan Parkilla, porsastelemaan paljussa ja mehustelemaan Montussa!

Ulkkis on liittänyt jälleen uunituoreita pikku possuja riveihinsä! Ketkä siis innokkaista pyrkyreistä valikoituivat hallitukseen?

Ensimmäisinä syyniin laitettiin varapuheenjohtajan pestiä havittelevat, ja tiukista tiukimman grillin jälkeen varapuheenjohtajaksi valittiin huikealla äänivyöryllä Ossi Tursas! Grillailua jatkettiin boolin siivittämänä ja uudeksi markkinointivastaavaksi äänestettiin Sara Järvi ja yrityssuhdevastaavaksi Anna Taussi! Viimeisenä piinapenkistä ulkoasiainvastaavaksi valikoitui Iida Puro. Tiukan kokoustamisen jälkeen uusi ja vanha hallitus siirtyivät yläkertaan juhlistamaan uusia hallituslaisia sekä jättämään haikeat hyvästit Ulkkiksen jättäville Emmille, Sannille, Stinalle sekä hengessä mukana olleelle Otolle.

Ulkkiksen tuoreet hallituslaiset on laitettu heti töihin, nimittäin järjestämään legendaarista SIKAWAPPUA! Kyllä, SIKAWAPPU 2012 on isompi, kauniimpi ja härskimpi! Get your party face on ja Parkille mars! Bileet starttaavat vappuaattona klo 16 Parkilla grillailun, mahtavan musan ja paljussa pulikoimisen merkeissä. Ulkkis tarjoaa juhlijoille kurkunkostuketta sekä suupalaa, ota kuitenkin oma(t) pullo(t) mukaan kaiken varalta. Meno jatkuu yhdeksän jälkeen Montussa, jossa fiilistä pitää yllä TuKYn speksibändi vuosimallia 2012, Björn Wahlroos BIG Band! Muista malttaa haalarimerkin ompelun kanssa, sillä se toimii pääsylippunasi vapun huikeimpiin bileisiin!

Sitkeimmät juhlijat sikailevat Parkilla aina aamunkoittoon saakka!

See you there!