TuKY-Speksin vuoden 2018 spektaakkelin tuottajaksi on valittu Idamaria Laine! Lue Idamarian tervehdys alta. Muista myös olla valppaana, nimittäin vuoden 2018 TuKY-Speksin käsikirjoittajavalinnat tehdään jo keväällä!

”Spoikka kaikki, Ida täällä!

Lähes kaksi vuotta sitten postiluukusta tipahti KYlisteen pupuopas, jonka sivuilta hämmentynyt pupunen löysi onnekseen sanan ”speksi”. Eikä siitä sitten ollut enää paluuta. Tämä Uudenkaupungin teatterin kasvatti otti innolla vastaan apulaisohjaajan tehtävän ja rakastui kaikkeen siihen mitä speksi on. Toinen vuosi toi tullessaan ison kasan uusia käsitteitä ja metri kaupalla johtoa, kun hyppäsin valoteknikon rooliin. Nyt kun kolmas opiskeluvuosi on edessä, minulla on kunnia tuottaa järjestyksessään kymmenes TuKY-Speksi

Matkailua, psykologiaa ja kulttuurintuotannon suunnittelua opiskelevaksi talousmaantieteen pääaineopiskelijaksi olen melko tavallinen kylteri. Palvon montun leipää, tappelen YJY:n kanssa, rakasta merta ja suurkulutan Agatha Christieitä. Enkä malta enää odottaa, että päästään aloittamaan! Juhlavuoden speksi tuo tullessaan niin paljon uusia jännittäviä mahdollisuuksia.

Tämä on ollut minun unelmani kaksi vuotta. Toivottavasti lähdet mukaan toteuttamaan historiamme suurinta ja kauneinta speksiä, se voi tehdä sunkin unelmat todeksi!”