Näin ensimmäisen periodin lähestyessä loppua onkin hyvä viimein toivottaa kaikille:

Hyvää lukuvuoden aloitusta!

TD käynnisti syksyn toiminnan Parkilla 18.9. Vuodenaloitusbileissä, jossa kisailtiin asiaan kuuluvalla nörttiteemalla erilaisilla rasteilla. Suoritettavana oli hardwaren tunnistamista, näppäimistökartan täydentämistä (kokeile itse!), verkkokaapelilassoa ja urheilua 8bit Nintendon Track and fieldillä. Kisassa voittajina selvisivät it-konkarit Jussi Heikkonen ja Juho Harmaa. Voittajat palkittiin pullollisella mittaamattoman arvokasta TD-viiniä.

Onnea voittajille!

 

Hki-Shanghai-Beijing-Hki!

Shanghai-Peking-excursion valmistelut haukkaavat tällä hetkellä suuren osan hallituksen voimista, joten seuraavaa TD-tapahtumaa joudutaan valitettavasti odottelemaan vielä.

Keskiviikkona joulukuun 4. päivä on kuitenkin tiedossa TuKYDatan pikkujoulut, joissa pääsee paitsi kuulemaan Kiinan-kuulumiset, myös hakemaan ensi vuoden hallitukseen. Hallitukseen pyrkiminen tietysti kannattaa, sillä sen lisäksi että pääsee osallistumaan tapahtumien suunnitteluun hienossa porukassa ja vaikuttamaan TJT:n opintoihin hyödyntäen TD:n jalkaa laitoksen oven välissä, takaa hallituspaikka varman paikan ensi vuoden ulkomaan exculla.

Vuoden 2014 Excun kohde on myös vielä avoin, joten lähtemällä mukaan nyt, voi vaikuttaa myös kohteen valintaan!

TD oli juuri tänään aamulla myös osallisena laitoksen järjestämällä pääaineopiskelijoiden aamiaisella, jossa saatiin aikaan hyvää keskustelua ja tapasimme uusia pääaineopiskelijoitamme. Toivottavasti nähdään jatkossakin!

TuKYDatan hallitus toivottaa kaikille hyvää syksyn jatkoa!