Kauppatieteiden ylioppilaiden soitannallisen seuran, tuttavallisemmin KYSSin, toiminta pärähti vuodenvaihteessa käyntiin uuden, intoa puhkuvan hallituksen voimin. KYSS-kevään kohokohdan voi katsoa koittavan jo runsaan kuukauden kuluttua, kun vuosikurssia katsomaton spektaakkeli nimeltä Rocksitsit tarjoaa jälleen kerran unohtumattoman, vaihtoehtoisen sitsikokemuksen, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi! Voimme jo tässä vaiheessa paljastaa kattaukseen kuuluvan aikamatkan läpi rockin eri vuosikymmenten, joten oli suosikkisi sitten Metallica, Queen tai Hurriganes (the list goes on), näitä sitsejä et halua missata!

Oletan, että monikin kuntalainen assosioi KYSSin toiminnan ensisijaisesti Hevisaunan ja Rocksitsien kaltaisiin tapahtumiin. Edellä mainitut happeningit ovat toki erittäin näkyvä osa toimintaamme, sitä ei käy kieltäminen, mutta loppujen lopuksi tärkein KYSSiläisiä ja KYSS-henkisiä yhdistävä tekijä on kuitenkin intohimo musiikkiin. Tämä todistettiin myös hallituksemme ensimmäisessä kokouksessa, jossa keskusteluaiheet poukkoilivat 70-luvun glam rockista ja Jimi Hendrixin julkaisukiellon saaneesta LP:stä aina Vain elämää -sarjaan ja One Directionin ensimmäiseen X-Factor-esiintymiseen (sarjassamme turhimmat Youtube-videot).

KYSSin vuoden ensimmäinen tapahtuma järjestetään tammikuun lopussa, kun ”Tipauttava tammikuu” valtaa Parkin yläkerran keskiviikkona 27.1. Tapahtumasta lisää lähempänä ajankohtaa, mutta mikäli kiinnostuit toiminnastamme, klikkaa itsesi jo tässä vaiheessa KYSSin sähköpostilistalle ja käy tykkäämässä Facebook-sivustamme!

 

With all my loving,

Anna-Reeta Grönroos

Tiedottaja / KYSS ’16