Kevään aikana KYSSin tapahtumissa on tarjoiltu musiikkielämyksiä moneen lähtöön. Oli tipauttavan tammikuun rentoa dekadenssia, mielen puhaltavat rocksitsit ja edustusta kulttuuriviikolla (jallukaraoke, sä jätit jäljen). Viimeisimpänä KYSSin lippu liehui Vartiovuorenmäellä vappupiknikillä, kun hallituksemme etsi piilopaikan esiintymislavan äänivallilta ja pisti pystyyn omat jaminsa. Musiikin ihmisiä yhdistävä voima näytti taas kauniit kasvonsa, kun lähistön piknikporukat lauloivat mukana, kuvasivat kännyköillään ja ryhtyivät spontaanisti jututtamaan soitannallista seurakuntaamme.

Kuudesta auringon alla vietetystä tunnista seurasi henkilöstä riippuen joko darran hälvenemistä tai pohjaa uudelle nousulle, sekä enemmän ja vähemmän rock-uskottavia palojälkiä, pisamia ja päivetystä.

 

KYSSin rokkaava ja rollaava kevät alkaa tapahtumien osalta olla lopuillaan, mutta Parkin vastikään rempattu yläkerta kutsuu Euroviisujen camp-tunnelman puhuttelemia kyltereitä syleilyynsä vielä kerran ennen kesälomaa. Tarkemmat yksityiskohdat voi käydä lukemassa piakkoin ilmestyvästä Facebook-tapahtumasta, mutta tärkeintä on tietää, että 14.5. jokainen teatraalisten koreografioiden, tuulikoneiden ja ontuvien lyriikkasuomennosten ystävä saa fiilistellä sydämensä kyllyydestä. Sen jälkeen KYSS-jengi kiittää keväästä, painaa hetkeksi pause-nappia ja palaa syksyllä uusien jäynien kanssa.

 

Rakkauden kesä 2016, olemme valmiita.

 

KYSS-hallituksen puolesta,

 

Elina Äijö

Puheenjohtaja / KYSS’16