Wiiniklubin syksy on nyt virallisesti korkattu! Takana on niin KaupSu-rasti, pupuinfo ja perinteiset rapujuhlat, mutta edessä on monen monta hassun hauskaa tapahtumaa. Klubilaiset saavat loppusyksystä ympyröidä päiviä kalentereistaan sillä luvassa on niin viiniravintolakierrosta, messuja, tastingeja kuin pikkujoulutkin.  Nyt siis viimeistään on aika liittyä Wiiniklubin jäseneksi (ja tietysti myös sähköpostilistalle)!

Mutta nyt itse asiaan eli niihin punaisiin paholaisiin! Tyylilleen uskollisesti hallituksemme kulinaristit olivat rakennelleet jäsenistölle jälleen aikamoisen kattauksen. Rapujuhlien menu sisälsi tänä vuonna pienet alkupalat, alkuruuan, ravut ja niiden lisukkeet sekä ihanaisen jälkiruuan. Näistä juhlista ei kukaan päässyt lähtemään nälkäisenä kotiin! Paikalta löytyi niin rapujuhlaneitsyitä kuin vanhoja konkareita. Myös allekirjoittanut oppi uuden tavan päästä käsiksi tuohon ah niin herkulliseen ravunlihaan.

Viinejä oli tänä vuonna tarjolla viisi kappaletta. Alkumaljana toimi Freixenetin Gordon Negro Vintage, jonka jälkeen pöydästä löytyi St. Stephans Crownin Grüner Veltliner, Königsmosel Riesling, Henri Bourgeois Sancerre les Baronnes sekä toisena kuohuvana Szigetin Grüner Veltliner. Omat henkilökohtaiset suosikkini olivat ehdottomasti nuo kaksi viimeistä eli Sancerre les Baronnes, joka oli valmistettu 100%:sti sauvignon blancista sekä grüneristä tehty kuohuva! Superb!!

Pahoittelen tämän kertaisen blogin lyhyyttä ja myöhäisyyttä. Gradun  kirjoittelusta johtuva writers block meinaa siirtyä pelottavasti tänne blogin puolelle, mutta pyrin jatkossa parantamaan tapani.

 

Terkuin,

 

Saara