Turun Akateeminen Pokeriklubi vaihtaa hallitustaan Nash-tasapainon osoittamana päivänä – lauantaina 21.4! Pitkän analyysin ja laskennan jälkeen optimaaliseksi aloitusajaksi valikoitui klo 18.00. Tapahtumapaikkana toimii Parkin alakerta – wohoo mikä jättiyllätys!

Jos et ole vielä kuullut Pokeriklubista tai et osaa pelata pokeria, niin ei hätää! Jos kiinnostusta ja intoa riittää, niin olet erittäin tervetullut mukaan. Toimintamme ei rajoitu pelkästään pokeriin ja nykyisessäkin hallituksessa on monta aloittelevaa pelaajaa (lue: puheenjohtaja ei osaa tunnistaa kortteja toisistaan). Tulemme myös järjestämään aloittelijoille suunnattuja iltoja, joten jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, niin Pokeriklubin hallituksessa saat varmasti ensikäden tietoa ja opastusta pokeriin sekä muun muassa rakkauselämään liittyen.

Pokeriklubin hallituksen jäsenenä sinulta ei vaadita hurjia taitoja pokeripöydässä. Oikeastaan mitään taitoja ei vaadita, pöydässä eikä muuallakaan. Vastuu ei siis ole päätähuimaavaa, joten asetu rohkeasti ehdolle ja korjaa tuhannen taalan potti kotiin, sillä nyt sinulla on todella hyvä mahdollisuus vaikuttaa ja osoittaa Pokeriklubin tulevaisuuden suuntaa! Voit toki saapua paikalle äänestämään tuttujasi tai tulla muuten vain hengailemaan.

Kokouksessa tarjolla ruokaa ja juomaa Rooman bakkanaalien tapaan.

Klikkaa tästä itsesi Facebook-tapahtumaan!

Mitä: Pokeriklubi halva
Missä: Parkin alakerrassa
Milloin: 21.4 klo 18.00

Pokeriklubin puolesta,
Erkka Tohmo
Pokeriklubin väistyvä puheenjohtaja