Parkin alakerta täyttyi keskiviikkoiltana 30.10. iloisista ompelijapupusista ja parista rusakostakin, kun EVA järjesti perinteisen Pimppaa mun haalarit! –ompeluillan. Olipa joukossa niitäkin, jotka eivät vielä koskaan olleet ommelleet yhtään merkkiä. EVAlaiset jakoivat ompeluniksejään parhaansa mukaan, ja ilmeisesti ristipistot alkoivat sujua, nimittäin lankakin melkein pääsi loppumaan. Pupujen uunituoreet, vielä puhtaana kiiltävät haalarit alkoivat täyttyä värikkäistä haalarimerkeistä, jotka oli ansaittu pupuinfoista,  sitseiltä, bileistä, ainejärjestöjen jäseneksi liittymisestä tai muunlaisesta hassuttelusta. Muutamat heikommat (lue: rusakot) luovuttivat jo ennen ensimmäistä pistohaavaa ja päätyivät lopulta kiinnittämään merkkinsä tekstiililiimalla.

Iltaan osallistui myös ihana Kylli-tätimme Veera, joka ilahdutti haalareiden pimppaajia SEFEn kylteri-haalarimerkeillä ja jojoilla.

Pimppaa mun haalarit!  –tapahtuman lisäksi EVA on tuonut syksyyn hyvää oloa muun muassa lautapeli-illalla sekä Oh behave! –kampanjalla. Tarkkasilmäiset ovatkin saattaneet huomata Mercan pöydille ilmestyneet pöytäkolmiot, jotka muistuttavat opiskelijoita omien roskien siivoamisesta: ”Äitisi ei siivoa täällä, oh behave!”

Pian EVA polkaisee pikkujoulukauden käyntiin, itse asiassa jo huomenna keskiviikkona. Paikalle voi tulla yksin tai kaverin kanssa katselemaan elokuvaa, joulusaunaan ja muuten vain virittäytymään joulutunnelmaan. Syksyllä EVA järjestää vielä verenluovutuksen kauppakorkeakoululla yhteistyössä SPR:n kanssa sekä EVAn mökkiviikonlopun.

EVA – because we care!