Me olemme Systeemi! Vaikka Systeemi päivittikin heti alkuvuodesta logoaan ja ulkoasuaan entistä tyylikkäämmäksi, modernimmaksi ja dynaamisemmaksi, niin olemme yhä se sama perinteikäs Systeemi, joka on aikanaan valittu vuoden ainejärjestöksikin. Sen verran asiat ovat muuttuneet, että olemme ottaneet johtamisen ja organisoinnin lisäksi myös yrittäjyyden mukaan toimintaamme. Tämä tarkoittaa käytännössä edunvalvontaa myös yrittäjyyden pääaineopiskelijoille, heidän huomioimisen Systeemin tapahtumissa sekä tietysti tiivistä yhteistyötä yrittäjyyden vastuu- ja opetushenkilöstön kanssa. Mainiosti toimiva yhteistyö johtamisen laitoksen kanssa jatkuu ja kehittyy toki edelleen.

Viime vuosina Systeemi on hoitanut erinomaisesti johtamisen ja organisoinnin oppiaineen edunvalvonnan johtamisen laitoksen kanssa, mutta nyt tämä menestyksekäs perinne siirretään myös yrittäjyyteen. Onhan edunvalvonta kuitenkin yksi ainejärjestöjen tärkeimmistä tehtävistä. Yrittäjyys on huomioitu myös Systeemin uudistuneessa logossa ja sloganissa sekä dynaamisesti kehittyvässä toiminnassa. Eli johtamisesta kiinnostuneiden ihmisten lisäksi myös kaikki yrittäjähenkiset opiskelijat ja henkilöt ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Systeemin toimintaan!

Tänä keväänä tulemme näkymään aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa. Järjestämme itse mm. kotimaan excursion Helsinkiin, asiantuntijailtaman koulullamme sekä kruununa tietysti vapun aloittava Päällikkösauna Parkilla huhtikuun lopussa. Ennen yhteistä vappubrunssia ja kesälaitumille karkaamista olemme kuitenkin vielä mukana kehittämässä opetusta, keräämässä opiskelijoilta palautetta, mukana johtamisen ja yrittäjyyden opintoaineinfoissa, järjestämme koulussa tempauksia yms. Ehkäpä aktiivisimmille Systeemin tapahtumissa kävijöille on tiedossa myös uusia ja upeita haalarimerkkejäkin…? Tule ja ota selvää!

Jos siis näet tänä keväänä hilpeätä ja yritteliään johdonmukaista toimintaa, niin älä jää rannalle ruikuttamaan tai huuli pyöreänä ihmettelemään, vaan tule ennakkoluulottomasti mukaan toimintaamme. Systeemiin ovat tervetulleita kaikki ikään, näköön tai kokoon katsomatta. Yhteistyöllä ja aktiivisella vuorovaikutuksella kehitymme, kasvamme ja johdamme, joten kasvavan kihisevää kevättä kaikille!

Näihin johtopäätöksiin,

Toni Nikula

Puheenjohtaja

Systeemi

Grow to Lead