Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. juhlittiin kauan odotettua ja paljon hypetettyä joka vuoden kohokohtaa: Pikkumustia Pikkujouluja! Juhlapaikkana toimi mikäs muukaan kuin vanha tuttu Monttu, ja tänä vuonna perinteiset PMPJ-sitsit järjestettiin päiväsaikaan ruokalanakin tunnetussa Montun baarissa. Vaikka kyseessä olivat hallitusvuotemme viimeiset sitsit ja järkkäilyjen olisi luullut luontuvan jo vähintäänkin takaperin ja unissaan jännityksettä, oli pikkujoulujännän tuntua selkeästi havaittavissa. Monttuun luotiin arkisen ruokalalookin tilalle juhlava ja jouluisa ilme. Kynttilät ja joulukoristeet tekivät tehtävänsä ja Montusta saatiin nakkien ja hallituksen uurastuksella oikein mukiinmenevä juhlatila juuri ennen H-HETKEÄ!

Vihdoin sitsien alettua pääsi fiilis valloilleen, kun toastit Lotta Kaleva, uusi NESU-pj Antti Rikkilä ja Vaasan vahvistus Paavo Karlin johdattivat sitsaajat pikkujoulumeininkeihin. Saimme myös ihailla erityisen monia prokkiksia lukuisten ulkkariosallistujien myötä ja ilta kulki kuin siivillä.

Haikeat ja sekavatkin tunteet pääsivät yllättämään aika ajoin. NESU-TuKY vuosimallia ’14 oli valmistanut huikean videoprokkiksen ja kiitti meitä vanhenevaa hallitusta pikkulahjoilla. Sitsien jälkeen jäimme huikeiden nakkien kanssa siivoamaan Monttua ja fiilistelemään vielä kulunutta vuotta – vaikea uskoa, että viimeinenkin tapahtuma oli nyt tässä ja on aika antaa uudelle, mahtavalle NESU-hallitukselle tilaa.

NESU-TuKY ’13 haluaa kiittää PMPJ-nakkeja nappiin menneestä ja erittäin hauskasta illasta sekä muistaa kaikkia kuluneesta vuodesta: vuoteen on mahtunut paljon uskomattomia tapahtumia, huikeita hetkiä ja mahtavia tyyppejä! Olkoon uusi vuosi 2014 vähintäänkin yhtä PÄHEE! KIITOS!

Terveisin

Emilia Kauppinen

NESU-TuKY ’13

Tiedottaja