Uusi NESU-vuosi on jälleen pyörähtänyt käyntiin ja on aika uusille sitseille ja kokemuksille!

Perjantaina 31.1 pidettiin Parkilla perinteiset Patu-sitsit. Patu-sitsit poikkeavat muista sitseistä siten, että nykyiset opiskelijat ja jo valmistuneet ekonomit sitsaavat yhdessä. Eli meininkiä, hulluja tarinoita, Parkin räjäyttäviä laulunpätkiä ja täysiä snapsilaseja ei todellakaan puuttunut!

Sitsit alkoivat kahden toastin, Otto Rouhiaisen ja Emilia Kauppisen tekemällä videolla opiskelijan ja työssäkäyvän ekonomin eroista. Toastipari oli uusi, mutta he hoitivat homman kotiin kunnialla!

024

Kaikki sitsaajat nauttivat silminnähden Parkin mahtavasta tunnelmasta, toistensa seurasta ja hienoista proggiksista. Monilla varmasti jäi mieleen TuKY:n hallituksen proggis, jossa laulettiin ”Ken onpi pupu”-laulua aina vuoteen 1969 asti! Ruokia kehuttiin, ja uusi tulokas – sitsikahvi – sai paljon kiitosta. Jatkoille siirryttiin juhlimaan Porttiin.

052

Tammikuun lopulla hallitus ja aktiivit lähtivät matkaan Jyväskylässä järjestettäville NESU-Dageneille. Viikonlopun aikana pidettin maakokous, workshopit hallitusten jäsenille sekä luonnollisesti sitsattiin sydämen kyllyydestä. Viikonlopun aikana kaikki tutustuivat uusiin, huikeisiin ihmisiin ympäri Suomea ja pidettiin yllä mahtavaa yhteishenkeä koko viikonlopun läpi!

16.tammikuuta pidettiin vuoden ensimmäiset sitsit ja vuoden ensimmäiset poikkitieteelliset bileet – Back2Schoolit! Teemana oli tänä vuonna Tomorrowland.

IMG-20140216-WA0014

Sitsikansa olikin panostanut festariteemaiseen pukeutumiseen, ja Parkilla pystyi aistimaan kesän, kukkien, ja ennen kaikkea huikeitten festivaalien odotuksen. Leit, kukkaseppeleet, aurinkolasit ja uv-ripset loivat Tomorrowland-aftermovieiden kera Parkille kesän kuumimpien festareiden veroiset bileet! Jatkoille siirryttiin Börsiin, missä LEX, TuKY ja TLKS järjestivät massiiviset B2S-bileet.

NESU-TuKY’14 kiittää kaikkia huikeasta alkuvuodesta! Kevät on kuitenkin vasta alussa, ja seuraavaksi Turussa juhlitaan 20.3, kun TuKY ja MK (Merkantila klubben) yhdistävät sitsivoimansa! Älkää myöskään unohtako 26.3 järjestettävää NESU-risteilyä. Muistakaa päivitellä sitä rakasta sähköpostia! <3

058

 

Terveisin,

Laura Väyrynen

NESU-TuKY ’14

Sihteeri