Tässä tulisi hallituksemme ensimmäinen blogipostaus! Ajattelimme tehdä kurkkauksen menneseen, ja kertoa, miten vuosi on meidän osaltamme lähtenyt käyntiin. Ihan aluksi haluamme kiittää jokaista teistä, jotka olette alkuvuonna tavalla tai toisella olleet mukana NESUilemassa kanssamme. Meillä on ollut kanssanne superhauskaa, toivottavasti teilläkin! Toivomme, että näemme teidät kevään mittaan niin omilla sitseillämme kuin ulkkarisitseilläkin! 🙂

Hallituksemme vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin, ja paljon on jo ehtinyt sattua ja tapahtua. Ensimmäisen tuntuman tulevasta saimme jo joulukuun alussa, kun järkkäsimme hallitus’15 kanssa PMPJ-sitsit. Olimme kaikki valtavan innoissamme, mutta myös hieman kauhuissamme tulevasta. Heti kättelyssä huomasimme, kuinka mahtava ja timanttinen hallitus meillä oli kasassa, tällä porukalla olisi huippua lähteä omaan hallitusvuoteemme 2016.

FullSizeRender

Tammikuu alkoi vauhdilla. Heti tammikuun puolessa välissä oli vuorossa vuoden ensimmäiset ja meidän hallituksemme debyyttisitsit, Black&White-teemalla. Järjestelyt sujuivat hyvin ja ilmo meni hetkessä täyteen. Myös ulkkareiden suuri kiinnostus sitsejämme kohtaan tuli positiivisena yllätyksenä. Black&White-sitsit menivät vielä paremmin kuin olisimme koskaan osanneet arvata. Sitseillä oli valtavan hyvä fiilis, ja oli huikeaa saada Parkki täpötäyteen sitsikansaa. Kaikkien kauhulla odottama Parkin siivoaminenkin saatiin suoritettua kunnialla, ja halukkaat hallituslaiset ehtivät vielä Back2School-bileisiin. Sitseistä saamamme positiivinen palaute lämmitti mieltä kovasti. Ensimmäisistä sitseistä jäi todella hyvä fiilis.

IMG_6477

IMG_6496Tammikuussa oli myös luvassa Dagen-viikonloppu. Lukuunottamatta puheenjohtajaamme, joka tuolloin nautti laskettelusta Alpeilla, hallituksemme lähti täydellä kokoonpanolla kohti Lappeenrantaa. Viikonloppu hurahti nopeasti mahtavassa seurassa Hytin VPK-talolla.  Pääsimme kokemaan, mitä aito NESU-henki todella on! Oli huippua tutustua muihin, uusiin ja mahtaviin NESUlaisiin, ja viettää heidän kanssaan kosteampaakin kosteampi viikonloppu. Kiitos vielä NESU-Enklaaville onnistuneiden Dageneiden järjestämisestä!IMG_6831

Tammikuun lopulla yli puolet hallituksestamme kävi sitsaamassa Helsingissä, NESU-KY:n Club Lagoon -sitseillä, loppujen hallituslaistemme verkoistoituessa samaan aikaan Kylteripäivillä. Uudet, upeat hallituspaitamme pääsivät myös tällöin ensimmäistä kertaa päälle. Heti seuraavana päivänä saimme kokea, miltä tuntuu järkätä omat sitsit, kun takana ovat hieman lyhyeksi jääneet yöunet. Vuorossa olivat nyt jo legendaksi muodostuneet Patusitsit! Nämäkin sitsit sujuivat leppoisasti, oli hauskaa päästä kuulemaan jo kokeneempien tieteenharjoittajien tarinoita omista opiskeluajoistaan. Parkilla oli taas hyvä meno, ja sitsikansa näytti nauttivan sitsaamisesta aina puoleen yöhön asti.IMG_6934

IMG_6928Sitsien täyteisen tammikuun jälkeen saimme levähtää hetken helmikuun alussa. Kävimme hyvällä porukalla sitsaamassa NESU-SHSn Panikkiaikakåne-sitseillä Helsingissä. Oli taas kiva nähdä NESU-kavereita sekä päästä ”pitkästä aikaa” sitsaamaan. Seuraavana päivänä oli vuorossa Vanhojenpartojen-sitsit. Teemana oli Sweet16! Parkin alakerta muuttui kotibileiden ihmemaaksi, jossa tarjolla oli niin kaikkien rakastamaa Kultalonkeroa kuin perinteisiä kotibileherkkujakin. Illan aikana tuli nähtyä mahtavia videoita vanhojen hallituksien aikakausilta sekä kuultua jos minkälaisia NESU-tarinoita.

Helmikuussa käytiin myös sitsaamassa Tampereella, vuorossa olivat NESU-Boomin järkkäämät 7-kuolemansyntiä sitsit. Turusta oli hyvä edustus, seitsemän innokasta sitsaajaa. Hallituksestamme on löytynyt monta innokasta ulkkarisitsaajaa, mahtavaa! Myös monet muut TuKYläiset ovat innostuneet tämän vuoden puolella käymään ulkkarisitseillä, jee!

Kivaa kevään odotusta kaikille, toivottavasti nähdään teistä mahdollisimman moni tulevissa tapahtumissamme! Suosittelemme teitä kaikkia lähtemään mukaan sitseille, niin TuKYn omille kuin ulkkarisitseille, ette varmasti tule pettymään!

P.S. Jos et vielä seuraa meitä NESU-TuKYä Snapchatissä, kannattaa korjata tilanne! 😉 Siellä on luvassa vaikka mitä hauskaa!

Terkuin, NESU-TuKY’16