KYSS goes 2014

Kauppatieteiden ylioppilaiden soitannallinen seura on taas täällä ja valmiina tulevaan musiikilliseen vuoteen 2014!

KYSSin keväässä tullaan näkemään jokaisen kuntalaisen musiikkikulttuuria sivistävää tai sitä täydentävää toimintaa. Esimakua tulevaan musiikilliseen kevääseen koetaan jo torstaina 30.1., kun Parkin yläkerta muuttuu jokaisen kultakurkun omaksi laululuolaksi, sillä KYSS järjestää SingStar-illan! Paikalla on pelit ja vehkeet ja musiikkia laidasta laitaan popista rockiin, Disney-klassikoista suomirockiin niin lontooksi kuin suomeksi. Laulutaidotkaan eivät ole edellytyksenä osallistumiseen! Iltaa jatketaan siirtymällä saman illan Millionaires Club Partyihin Vegas Nightclubiin (liput myydään erikseen).

Kevään ehkä odotetuin tapahtuma KYSSiltä on suunnattoman, suhteettoman ja ylisuuren, mutta ei suinkaan liitoitellun suuren suosion aiempina vuosina saavuttaneet Rocksitsit torstaina 6.3. Nämä eivät ole aivan normaalit sitsit, sillä täällä Monttu Auki -laulukirjasta ei ole hyötyä, koska laulut koostuvat jostain aivan muusta kuin mihin on totuttu, ja meininki on taatusti katossa. Teemana on tietysti rock, vuosikymmenestä huolimatta. Tule siis Parkille ja päästä sisäinen Rock -alter egosi vapaaksi. Vaikka et olisi sitsaava ihminen, niin tällöin kannattaa saapua Parkin alakertaan, sillä tästä puhutaan vielä pitkään. Seuraa viestejä KY-KYSS-sähköpostilistalla, sillä ilmoittautumisviestit tulevat sinne ensimmäisenä.

Huhtikuussa KYSS astuu Parkin saunan lauteille kera toisen Turun yliopiston musiikillisesti orientoituneen järjestön jäsenten kanssa, sillä KYSS järjestää säädyttömän perinteisen maailmanlopun Hevisaunan torstaina 3.4. Turun yliopiston raskaan musiikin ystävien, eli TYRMYn kera. Silloin on aika kaivaa hävetyt ja hävyttömät rässiliivit ja Burzum-paidat kaapin nurkasta ja headbängätä itsensä tainnoksiin välissä saunoen ja syntistä musiikkia kuunnellen! Jälleen on korkea aika ruveta taas tavailemaan Raining Bloodin alkuriffiä ja valmistelemaan kurkkuaan nonstop-örinään. MOSSAA TAI DELAA!

Joka vuosi KYSS järjestää musiikkikulttuuriin, -liiketoimintaan tai johonkin bändiin liittyvän excun. Excu tulee myös tänä vuonna, mutta tietoa siitä tulee myöhemmin, kun excukohde on päätetty. Mikäli sinulla on myös joku timanttinen idea, niin tule kertomaan siitä kyssiläisille kevään tapahtumissa tai nykäisemällä KYSS-paitaisia ihmisiä tapahtumissa tai kampuksella.

Kun kevät koittaa ja päästään tästä lumesta eroon, niin suunnitelmissa on myös istahtaa alas nurmikolle muutaman instrumentin kanssa, ja järjestää puistojamit vielä ennen viimeisen periodin tenttiviikkoja!

Lopuksi vielä kerrataan KYSSin keskeisimmät viestintäkanavat, joissa läsnäolemalla saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista. Mikäli et vielä ole, niin liity KY-KYSS-sähköpostilistalle, sillä sieltä saat ensimmäisenä tiedon ilmoittautumisista keikkaexculle ja ilmiömäisille rocksitseille. Tykkää KYSSistä myös Facebookissa, niin saat tiedon Turun musiikkitarjonnasta ja -tapahtumista sekä KYSSin tapahtumista suoraan omaaan FB-feediisi. Lisäksi näet kuvia tapahtumista ja voit elää uudelleen eeppiset hetket KYSSin tapahtumista yhä uudelleen.

ROCK ON!

KYSS \,,/

Jarkko Louhelainen
Tiedottaja
Kauppatieteiden ylioppilaiden soitannallinen seura ry – KYSS