KKOY goes KONE 21.01.2013

 

Aamulla kello 7.30 exculaiset saapuvat kauppakorkeakoulun eteen hytisemään kylmissään. Tämä lähtöaika on selkeästi aivan liian aikainen, kun ei pääse edes sisälle kouluun lämmittelemään. Saattaa kyllä olla mahdollista, että suurin osa ihmisistä on vielä niin unessa, ettei edes huomaa kylmyyttä. Kateeksi käy niitä osallistujia jotka liittyvät seuraan vasta Espoossa ja tällä hetkellä varmaan saavat vielä nauttia yöunista. Onneksi kaikki Turusta lähtijät saapuvat ajoissa ja pääsemme   lähtemään kohti KONEen globaalia konttoria Espoossa.

Bussimatka sujuu nopeasti ja aika hiljaisissa merkeissä näin aamutuimaan. Saavumme KONEen konttorille hyvissä ajoin ennen kymmentä ja muut exculaiset alkavat ilmestymään paikalle samoihin aikoihin, eli sisään sitten vaan! Jo pelkästään aulaan sisään astumalla näkee, että konttori on uusi ja moderni. Lasia on käytetty paljon ja maisemat ovat upeat. Olemme hieman etuajassa, joten päätämme mennä alakerran ravintolaan kahville, että saadaan koko porukka hereille.

exculaiset ovat innoissaan KONEen strategiasta

Kello kymmeneltä olemme taas aulassa ja yhteyshenkilömme Sari tulee vastaanottamaan meidät ja viemään yläkerrassa olevaan tilaan, jossa meille kerrotaan KONEen toiminnasta. Sinne on meitä varten katettu hienot tarjoilut, joihin kuului kahvin, teen ja virvoitusjuomien lisäksi tuoreita hedelmiä ja täytettyjä sämpylöitä. Nam! Kun kaikki ovat saaneet syötävää ja juotavaa ja asettuneet paikoilleen, saamme kuulla KONEen toiminnasta kansainvälisillä markkinoilla, heidän tarjoamastaan huippusuositusta International Trainee Programista ja KONEen strategiasta. Inteanational Trainee Program on opinnoissaan edistyneille korkeakouluopiskelijoille suunnattu upea mahdollisuus päästä harjoitteluun ulkomaille sekä hyvä ponnahduslauta uralle KONEella.

Kaikki exculaiset ovat todella kiinnostuneita ja paljon tuntuu riittävän kysymyksiä kaikista aiheista. Esitysten jälkeen Sari vie meidät vielä rakennuksen ylimmässä kerroksessa olevalle kattoterassille KONEen huippumodernilla näköalahissillä.

Ennen kotiin lähtöä käymme vielä lounaalla alakerran ravintolassa ja sitten pakkaudumme taas bussiin ja olemme takaisin kauppakorkealla hyvissä ajoin. Excusta saatu palaute oli positiivista ja toivottavasti pääsemme sinne käymään toisenkin kerran.

Emma Jalonen

ryhmäkuva