IMG_8676m

Syksyllä on luvassa monenlaisia uusia ja uudistettuja, erilaisia EVAn tarjoamia alkoholittomia tapahtumia ja kampanjoita. Tänä syksynä EVA uudistaa mm. Oh Behave! -kampanjan koulun seinillä näkyviä julisteita myöten ja järjestää vuoden tauon jälkeen suuren suosion saavuttaneen Edunvalvontajaoston alkoholittoman mökkiviikonlopun (9.-10.10.). Ensimmäistä kertaa EVAn voi myös tavata KaupSussa (kaikki vierailemaan meidän rastille jee!) heti perehdytysviikon torstaina 28.8.! Lisäksi syyskuun alussa, 2.9., pupuille tarjoutuu ennennäkemätön mahdollisuus tutustua toimintaamme pupuinfon merkeissä: liittykäähän luppakorvat sähköpostilistallemme, niin pääsette ilmoittautumaan pupuinfoon ja varmistamaan paikkanne tähän kyseessä olevaan mozzarellan ja pepperonin makuiseen iltapäivään!

 

IMG_0639IMG_9396m

 

IMG_9626m

 

Perehdytysviikon keskiviikkona Edunvalvontajaosto on mukana tutoreiden järjestämässä Hengailuillassa. Kannattaa tulla paikalle, sillä paikallaolevat puput saavat loistavan yllätyksen. Keväällä lanseeratut hyvinvointikokeilut jatkuvat ja Hyvä Kaveri -kampanja uudistetaan. Leffaillatkin saavat päivitystä: muun muassa Halloweenin alla Parkilla pääsee säikyttelemään itseään toden teolla karvojanostattavien kauhuleffojen täyttämässä Halloween-leffaillassa.

Marraskuussa EVA järjestää yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa Luovuta jo! -verenluovutustilaisuuden Turun kauppakorkeakoululla OP-Pohjola-salissa. Tule siis ojentamaan auttava kätesi. 🙂 Joulukuussa EVAn pikkujouluissa jokaisella on mahdollisuus päästä näyttämään omat taitonsa jo perinteeksi muodostuneessa piparkakkukilpailussa. Kilpailun voittajalle on luvassa mainio palkinto.

 

Tykkää meistä Facebookissa: Edunvalvontajaosto (TuKY) ja liity sähköpostilistallemme nimeltä KY-EVA, niin saat tietoa opiskeluun liittyvistä asioista sekä tapahtumistamme nopeasti ja helposti.

IMG_1280m

 

Syksyä odotellen,

Edunvalvontajaosto ’14