Peruutuspaikkojen johdosta vielä muutama paikka jäljellä, ilmoittaudu mukaan nyt!

Haluatko lähteä vaihtoon ja tutustua tulevan vaihtomaasi kansalaisiin tai oppia lisää vaihtareiden biletyskulttuurista? Vai haluatko kansainvälistyä koto-Suomesta käsin? Tai ehkä haluat vain lähteä viettämään eeppistä mökkiviikonloppua mahtavien kyltereiden kanssa? Nyt sinulla on siihen täydellinen mahdollisuus!

CIA TuKY järjestää vaihtareille ja suomalaisille Turun kyltereille yhteisen mökkiviikonlopun tulevana viikonloppuna 5.-6.10. Linnavuoren Eräkeskuksessa! Luvassa on rento viikonloppu, jonka aikana järjestetään mm. pienimuotoinen rastikierros, saunomista, ruokailua, grillailua ja legendaariset kansainväliset mökkibileet. Viime vuonna mökkiviikonloppu saavutti huiman suosion ja tänäkin vuonna paikat täyttyivät nopeasti. Nyt kuitenkin lippuja on vapautunut viime hetken peruutusten takia, joten vielä on tilaisuus lähteä mukaan!

Lipun hinta 35€ sisältää bussikuljetukset, lounaan, iltapalan ja aamupalan sekä hauskaa ohjelmaa. Lähdemme Kauppakorkeakoulun edestä 5.10. noin kello 12 ja palaamme sunnuntaina 6.10. noin neljän aikoihin.

 

Ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen international@utu.fi. Nähdään mökillä!