Helmikuu lähenee ja pakkaset paukkuvat. Se tarkoittaa paitsi Pikkulaskiaisen, myös toisen eeppisen opiskelijatapahtuman, Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden lähestymistä. Siispä onkin tullut aika lähteä opettamaan Tamperelaisille kunnon joukkuehenkeä, sekä etenkin hauskanpitoa TuKYn tyyliin!

Mutta mikä ihmeen kyykkä? Ja mikä ihmeen Tampere?

Helmikuun 15 päivä järjestettävät Akateemisen kyykän MM-Kilpailut on yksi vanhimmista ja suurimmista opiskelijatapahtumista koko Suomessa. Ensimmäistä kertaa jo vuonna 1966 järjestetty opiskelijoiden voimien, tarkkuuden, sekä sen kuuluisan SPEELÖÖGAN mittelö kerää tänäkin vuonna tuhansia kyltereitä, teekkareita, humanisteja ja kaikkien muiden mahdollisten tieteenalojen opiskelijoita Tampereen Hervantaan.

Tamperelaiset vastineemme, jotka myös Boomi ry nimellä tunnetaan, ovat perinteitä kunnioittaen kutsuneet meidät juhlistamaan kisoista selvitytymistä kerhotiloihinsa Sorin Klubille. Tiedossa on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan paitsi entisen ”miesten kerhon” tiloissa sijaitsevaan Boomin kerhotilaan, myös vaihtamaan filosofisia mielipiteitään ja näkemyksiään hassuttelusta sisämaan ystäviemme kanssa. Tiedossa on tänäkin vuonna Boomi – TuKY ystävyysottelu, jossa ei hikeä, verta, tai aina yhtä tuoretta ja toimivaa Turku – Tampere huutelua säästellä.

Liput tähän legendaariseen turneeseen ovat tänäkin vuonna aikaa sitten loppuunmyydyt, mutta ei hätää, KY-Sport on onnistunut saamaan haltuunsa nipun näitä haluttuakin halutumpia hassuttelupasseja. Tapamme mukaan tulemme ne teille lähiaikoina välittämään, kerää siis jo valmiiksi neljän hengen joukkue ja ota tiukin kisailmeesi, sillä tätä ei kannata missata!

Tampereen sijannin löydät valitsemastasi karttapalvelusta… jostain Oriveden vierestä..

Facebook -event

Kyykän kotisivut