Haluatko päästä kahvittelemaan ja solmimaan sopimuksia yritysjohtajien kanssa?

 

Turun KY:n yrityssuhteista, hallituksen yrityssuhdevastaavan ja myyntipäällikön lisäksi, vastaa omalla työpanoksellaan yrityssuhdetiimi eli YST. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme sekä auttaa järjestöjä tapahtumayhteistyöllä yrityksien kanssa. Työtahti ja työajat ovat enimmäkseen vapaasti valittavissa, ja onnistuneet diilit palkitaan provision kautta!

Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden harjoitella neuvottelutaitoja, verkostoitua, sekä tienata pienesti tai roimasti. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii siis niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin.

Tehtävät eivät edellytä hulppeita kontakteja yritysmaailmaan tai useiden vuosien myyntikokemusta – tärkeintä on halu innokkaaseen ja ahkeraan työskentelyyn yhdistyksemme hyväksi!

Vapaamuotoiset hakemukset “miksi juuri minä”-hengessä on toimitettava yrityssuhdevastaavalle osoitteeseen yrityssuhteet@tuky.fi

YST:stä voi kysyä lisää Turun KY:n yrityssuhdevastaavalta Markus Häkliltä (yrityssuhteet@tuky.fi), tai yhdistyksemme myyntipäälliköltä Ristomatti Vaheelta (myyntipaallikko@tuky.fi).

Haku päättyy 30.11. klo 23:59.

 

Haastattelut pidetään 3. – 5.12 joten varaathan nämä päivät kalenteristasi. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakemuksen perusteella.