Otatko haasteen vastaan?

Paikka, jossa sinä tulet työskentelemään ekonomin paperit taskussa edellyttää monia taitoja, joita pelkästään luennoilla istumalla ei saa. Verkostoituminen, myynti- ja esiintymistaidot ovat olennaisessa osassa työnkuvasta riippumatta. Turun KY:n yrityssuhdesektorilla on onneksi tarjota jotain, josta voi varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Haku yrityssuhdetiimiin on vielä auki jouluaattoon asti!

Kun vuosi sitten näihin aikoihin sain kuulla pääseväni osaksi yrityssuhdetiimiä, en vielä tiennyt mitä odottaa. Tavoitteenani oli tietysti kehittää myyntitaitojani ja laajentaa verkostojani, mutta vuosi tarjosikin paljon odotettua enemmän. Sain työskennellä vuoden tiimissä, jossa kokoukset eivät todellakaan olleet tylsiä. Järjestimme tapahtumia, joita ei ole aiemmin toteutettu. Löysimme lukuisia uusia yhteistyökumppaneita yhdistyksellemme.  Ja mikä tärkeintä, pidimme hauskaa yhdessä.

Mennyt vuosi on vienyt eteenpäin niin yhdistystämme, yrityssektoriamme kuin itseänikin. Työnkuva oli hyvin erilainen muihin toimiin verrattuna, mikä teki siitä paitsi haastavaa, myös mielenkiintoista. Lukuisat kylmäsoitot, puhelinpalaverit ja tapaamiset muodostuivat kuitenkin vuoden kuluessa rutiineiksi. Tiimimme sisällä vallitsi innovatiivinen ja innostava ilmapiiri, mistä on kiittäminen ympärilläni työskennelleitä YSTiläisiä. Toivonkin, että ensi vuonna yrityssuhdetiimistä tulisi entistä tärkeämpi toimija Turun KY:ssä. Turun KY täyttää ensi vuonna 65 vuotta ja yrityssuhteiden rooli tulee olemaan erittäin merkittävä. Hakemalla voit vaikuttaa. Ota haaste vastaan!

Jouluterveisin,
Maikkeli Laine

 

Hakemuksia tiimiin voi lähettää jouluaaton (24.12) loppuun saakka ”miksi juuri minä?” hengessä osoitteeseen yrityssuhteet@tuky.fi.

IMG_2219

YST:läisiä syksyn Selling Point Seminarissa. Oikealta vasemmalle Olli-Pekka, Ristomatti, Noora ja Oskari.