Turun KY:n tämän vuoden yrityssuhdetiimi valittiin uuden yrityssuhdevastaavan ja myyntipäällikön toimesta viime vuoden lopussa. Suuresta hakijamäärästä ja lukuisista hyvistä kandidaateista valikoitui 4 tiimiläistä, jotka muodostavatkin Yrityssuhdesektorin edustajat yhdessä yrityssuhdevastaavan ja myyntipäällikön kanssa. Alla esittelyt koko tiimistä:

 

Oskari Rankamo, Yrityssuhdevastaava

Viime vuoden yrityssuhdetiimiläisestä tämän vuoden Pikkulaskiaisen yrityssuhdevastaavaksi on johtanut tämän vuoden Turun KY:n yrityssuhdevastaavaksi. Kiitos luottamuksesta syyskokouksessa! Olen todella innoissani tästä pestistä ja siitä mitä tämä vuosi tulee pitämään sisällään. 3. vuosikurssilaisena kokemusta erilaisesta jaostotoiminnasta löytyy melko runsaasti, mutta tämän vuoden yrityssuhdevastaavana ja TYY:n edustajistossa toimiminen tuntuu omalla tavallaan kaiken tämän huipentumana.

Tämän vuoden fokuksena YS-sektorilla on erityisesti yrityssuhdetiimin toiminnan kehittäminen. Valitusta tiimistä mulla onkin todella hyvä ennakkofiilis. Uskon että tällä tiimillä tulee olemaan hauskaa, syntyy uusia ideoita ja tietenkin hyvää tulosta, jonka hedelmistä jokainen Turun KY:n jäsen pääsee nauttimaan jossain muodossa. Odotan innolla yhteistyökumppaniemme kanssa työskentelyä, yrityssuhdetiimin johtamista ja ennen kaikkea yrityssuhdesektorin viemistä entistä parempaan suuntaan.

 

Ristomatti Vahe, Myyntipäällikkö

Hola, hello, ja morjensta vaan! Olen Turun KY:n oma myyntimies Ristomatti Vahe. Toimin YST:ssä asiantuntijan roolissa ja keskityn nimenomaan uuskumppanihankintaan. Vastuualueeseen kuuluu tietysti myös koko YS-sektorin johtaminen yhdessä hallituksen yrityssuhdevastaavan kanssa. Haluan kiittää erityisesti viime vuoden YSV:tä, Markusta, huikeasta vuodesta ja nyt jäänkin odottamaan innolla yhteistyötä Oskarin kanssa!

Olen ollut tiiviisti mukana KY:n yritysyhteistyösektorilla vuodesta 2012 lähtien. Monet kysyvät, että koska aion oikein lopettaa nämä hommat, mutta Teemu Selänteen tapaan, olen mukana niin kauan kun on hauskaa. Mulla on todella hyvät fiilikset tästä alkaneesta vuodesta. YS-sektori on tehnyt suuria harppauksia viime vuosina ja uskonkin täten tahdin vain kiihtyvän!

Minut löytää yrityssuhteiden toimistolta, Parkilta, melkeinpä koska vaan, joten tervetuloa moikkaamaan!

 

Matias Rentola

Olen 22-vuotias toisen vuosikurssin kv-opiskelija, jolle on kertynyt monta kuvaavaa nimeä taakse jääneen Ulkkis-vuoden aikana. Opiskelujen ohella bändihommat, epäsäännöllinen kuntosalilla käynti ja työt vievät aikaa. Harkitsin pitkään lähdenkö aktiivitoimintaan vielä mukaan toisena vuotenani, mutta flirttailin ajatukselle yrityssuhdetiimiin hausta. Kiinnostus yrityssuhdetoimintaa kohtaan on noussut hiljalleen opiskelujen edetessä ja viimein tein päätöksen, kun uusi yrityssuhdevastaava valittiin. Vahvuuksiani varmasti ovat sosiaalinen luonteeni ja esiintymistaitoni. Uskon, että valitulla tiimillä saadaan loistava vuosi aikaan ja odotan ensimmäistä kokousta mielenkiinnolla.

 

Maikkeli Laine

Olen 3. vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen opiskelija. Yritykset ovat tärkeässä roolissa yhteisömme hyvinvoinnin kannalta, mikä olikin pääsyyni yrityssuhdetiimiin hakemiseen. YST:n toiminta kehittyy jatkuvasti, ja haluan olla mukana viemässä kehitystä parempaan suuntaan. Lisäksi YST antaa loistavan mahdollisuuden kartuttaa omaa esiintymistä ja neuvottelutaitoja. Yrityssuhdetiimin lisäksi olen mukana Aktiivan hallituksessa sekä Speksin markkinointivastaavana. Odotan innolla tulevaa vuotta ja uusia yhteistyökumppaneita!

 

Noora Taavitsainen

Nimeni on Noora Taavitsainen, 23-vuotias reippaat neljä vuotta sitten turkulaistunut raumalainen. Ennen Kauppakorkeaa tein kandin taidehissan laitokselle ja tänä syksynä syksynä alkoi pupuvuosi pääaineena kansainvälinen liiketoiminta. Pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimin toiminnasta kipinän saaneena odotan innolla aikaa TuKYn YSTissä! Haluan olla mukana varmistamassa että edut ja tapahtumat sekä toimintamahdollisuudet ovat jatkossakin laajat ja monipuoliset! Toivon tuovani mukanani uusia ideoita, luovaa hulluutta ja motivoituneen otteen kehittää jo valmiiksi hienoa toimintaa eteenpäin!

Nyt lähdetään hakemaan sitä isoa kalaa!

 

Olli-Pekka Rissanen

Olen 21-vuotias toisen vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelija. Kiinnostukseni Yrityssuhdetiimiä kohtaan heräsi Ulkoasiainjaoston toiminnan sekä aiemman työkokemukseni Olvin myynninedistyksen kautta. Tämän lisäksi olen erittäin motivoitunut toteuttamaan yhdistyksen varainhankintaa sekä hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme ja auttaa järjestöjä tapahtumayhteistyöllä yrityksien kanssa. Olen toiminut aktiivisesti jaostojen ja toimijaryhmien kanssa ja olen motivoitunut kehittämään näiden toimintaa Yrityssuhdetiimin osalta. Tavoitteenani on solmia jäsenistön kannalta hedelmällisiä ja pitkäkestoisia yhteistyösopimuksia, jotta TuKYn toimintaa voitaisiin säilyttää vähintään nykyisellä tasolla.