Emäntä – Viivi-Anna Päivölä

viivi

Kaikki alkoi siitä, kun viisivuotiaana perhelomalla Thaimaassa hieman pojan oloinen pikkulikka päätti kutsua kaikki uima-altaalla pulikoivat lapset juhliin hotellinsa ravintolaan. Paras mekko päälle ja pappa betalar.

Tänäkin päivänä tämän aidosti turkulaistuneen espoolaisen sydäntä lähellä ovat niin pienet kuin isot illanvietot hyvässä seurassa. Emäntämme ei koskaan kieltäydy illallisesta tasokkaassa ravintolassa tai lasillisesta Sangiovesea. Omasta mielestä myös vaimomatskua, jos keittiöpuuhista puhutaan.

Tehtävän otan vastaan kiitollisena ja nöyränä. Luotto sekä isäntään että tiimiin on kivenkova ja mahdollisuus päästä suunnittelemaan Turun KY:n vuoden suurinta juhlaa on vähintäänkin mieletön. Lokakuussa tanhutaan tyylillä! #vujujännä

Isäntä – Veli-Matti Keskipoikela

velluOlen 21-vuotias Rovaniemen kolmas lahja maailmalle, gentleman-in-the-making sekä parantumisvaiheessa oleva älypuhelinaddikti ja kolaholisti. Mies, josta tiettävästi kuuluu joka tiistai Mercalla huhuja, että laittaa sportin saunalenkin ennätykset uusiksi, mutta on niin nopea, ettei kukaan ole ikinä nähnyt lenkeillä.

Isännän pesti on hieno kunnia, jonka otan nöyränä vastaan. Risto-Reipastelijan, taivaanrannan visionäärin ja ylihuolehtivan isähahmon yhdistelmänä (ainakin muiden sanoin) lähden innolla vuosijuhlatiimimme toisena kipparina luotsaamaan Viivin kanssa meidän loistavaa porukkaa tai siis segelbåtiamme kohti Turun KY:n 64. vuosijuhlia. Sensaatiomainen vuosi edessä!

Cocktail-vastaava – Tiina Konkola

tiina20-vuotias toisen vuosikurssin söpöliini ja Excel-guru. Itä-Helsingin kasvatti, kyltymätön maailmanmatkaaja ja aina messissä. Viiniä Wienissä ja samppanjaa Champagnessa maistelleen Cocktail-vastaavan hymy ei hyydy pahassakaan paikassa.

 

 

 

 

 

Pääjuhlavastaava – Emilia Kauppinen

emppu

HEYA! Tässä puhuu kohta 21-vuotias toisen vuosikurssin pirskuilevan herskyvä ikiliikkuja Turusta. Pääaine yhtä hukassa kuin omat avaimet. Elämän suuret ilot ja stressinlievittäjät on laiskat sunnuntait, isot aamupalat ja kesän ekat rusketusraidat. Asioita tehdään tosissaan, muttei vakavissaan. Vujujännä, KUI HUIKEET!

 

 

 

 

Jatkovastaava – Maija Uoti

maija22-vuotias, toisen vuosikurssin pupu, kaikkien koirien ystävä ja huomionkipeä erakkorapu. Moottorini saa aamuisin hurisemaan kaurapuurolla, lasten piirretyillä ja Rodeo Lightilla. Kaikki poikaystäväni (William Wallace, John Marston ja Flappy Bird) ovat kokeneet raa’an väkivaltaisen kohtalon. Lähipiirini sen sijaan hukutan syväluotaaviin keskusteluihin ja meemeihin. Mave on paras, ja kyykky.

 

 

 

Sillisvastaavat – Tommi Pirilä

tommiHej på er alla! Olen 19-vuotias nuori, pirteä miehenalku. Kotipuolessa Hesassa sanovat Tombuksi. Jotkut teistä saattavat tuntea minut tanssibattlesta tai pyörätuolista. Kaupungilla on ollut puhetta, että vapaa-ajallani lähinnä tanssin tieni ihmisten sydämiin, erityisesti lattaribiisien tahtiin. Tykkään sporttailla – squash ja golf ovat päälajini- ja tietenkin tanssia kivan musiikin tahtiin. Diggailen myös laittaa ruokaa (erikoisuutena valkosuklaakakut tytöille). Hallitsen niin valssin, tangon kuin disconkin askeleet. Eräät hesalaiset kutsuvatkin minua Suomen omaksi Roger Mooreksi. Nähdään tanssilattialla ihanat höpönassut!

 

 

 

Petra Verho

petraOlen Petra, ensimmäisen vuosikurssin pupu ja sillistiimin parempi puolisko – tai näin ainakin itse väitän. Alunperin Reso-hoodseilta kotoisin, vaikka olikin kova yritys kieltää se ja väittää itseään aidoksi turkulaiseksi. Lapsuuden toiveammatti oli olla Petra-keittiöissä verho-asiantuntijana. Persoonaltaan hömelö, positiivinen ja oikea Puuha-Pete. Veressä virtaa hauskanpito, joten loistava sillis on taattu!

 

 

 

 

PR- ja viestintävastaava – Petteri Saarinen

petteri22-vuotias nykyään turkulaistunut porilainen, jonka oli aivan pakko keksiä kalenteriinsa jälleen täytettä, kun Speksin tuottajahommat rupeavat vähitellen olemaan voiton puolella. Ja mikäpä olisi hienompaa, kuin olla mukana toteuttamassa tämän vuoden hienoimpia juhlia! Tällä hetkellä parasta elämässä: TuKY-Speksi, syöminen, nukkuminen ja musiikki. Kohta toivon mukaan myös vujut.

 

 

 

 

Controller – Olli-Pekka Rissanen

ollipekkaSavon komeimman Colgate-hymyn omaava Kuopion lahja maailmalle.  Parasta elämässä kynttiläillalliset tyttöystävän kanssa ja keilailu kaveriporukalla. Ei ole vielä löytänyt elämälleen varsinaista suuntaa, mutta toivoo sen löytyvän isännän ja emännän hellästä huomasta vuosijuhlatiimin controllerina. I love money and money loves me!