Tuky VuJu 65 potrettiEmäntä – Tuulia Kailajärvi

Moikkulimoi! Vielä pari kuukautta sitten ei mielessäni ollut käynytkään hakea TuKYn emännäksi, mutta kun ajatus kerran syntyi, oli siitä enää mahdotonta päästä eroon. Olen vastuutehtävästä innoissani ja tämän produktion takia olen jopa valmis karsimaan rakkaista 8,76 tunnin yöunistani. En hermostu helposti, nautin hitaista aamuista ja moni asia on mielestäni vähintäänkin jännää. Olen tarkka ja vastuuntuntoinen organisaattori ja viime vuoden Ulkkiksen sihteerinä omaksuin äidillisen huolehtijan roolin.

Saimme Roopen kanssa kokoon mahtavan, idearikkaan ja osaavan tiimin, jonka kanssa meillä on kunnia suunnitella ja toteuttaa Turun KY:n 66. vuosijuhlat. Jännää!

 

Isäntä – Roope Rantanen

Moroo! Tässä kirjoittelee 22-vuotias Tampereen kasvatti, joka päätyi lukuisista turkulaisvitseistä huolimatta kilpailijakaupunkiin opiskelemaan. Viime vuonna pyörittelin exceliä ja perin maksuja NESU-TuKY:n rahastonhoitajana. Tänä vuonna excelin pyörittely on jatkunut Timon opeissa mutta pesti vaihtui rahastonhoitajasta vuosijuhlaisännäksi. Opiskelun lisäksi minut voi löytää myymästä puhelimia ja tabletteja keskustan Samsung-myymälästä.

Odotan innolla projektin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Luotto tähän timanttiseen tiimiin on valtava ja innostus katossa. Uskon että tulemme järjestämään aivan huikeat ja odotukset ylittävät vuosijuhlat!

 

Vuosijuhlaviikko – Emmi Vilkanen emmi

Vaaleanpunainen idealisti, tyhmänkasuaali riemuidiootti ja viime vuoden vujutiimin juhlaviikkovastaava tässä hei. One more year! Päätös hakea sakkokierrokselle viikkovastaavaksi oli pitkällisten pohdintojen jälkeen lopulta helppo: viime vuoden kokemuksen pohjalta olen saanut näkemystä paitsi juhlaviikon ja -vuoden tapahtumien, myös itse viikkovastaavan pestin kehittämiseen. Ideoita ja intoa riittääkin vähintäänkin kahden vuoden edestä! Viime vuosi oli monella tapaa opettavainen ja kasvattava – tästä on hyvä lähteä rakentamaan upeaa, ilontäytteistä ja tapahtumarikasta Turun KY:n 66. juhlavuotta.

 

erikaCocktail – Erika Ojala

Helouu! Täällä huutelee 23-vuotias kolmannen vuosikurssin muikkeli, jonka ykkösjuttuihin kuuluu matkustelu, urheilu ja vähintään kaksi aamiaista päivässä. Tapoihini kuuluu täyttää kalenteri milloin milläkin puuhalla, ja aiemmin minut on saattanut bongata muun muassa Sportin viikkovuoroilta tai Gourmet´n ruokakriitikkokaartista (tai sitten ihan vaan Parkin tanssilattialta…). Loistavana lisäyksenä ketjuun voin nyt lisätä cocktail-vastaavan pestin. Intoa ja ideoita tähän hommaan riittää, joten päätös hakea tiimiin oli helppo. Tällä jengillä ei voi muuta odottaa kuin maagisia vuosijuhlia!

 

Pääjuhla  Otto Rouhiainen otto

Neljännesvuosisadan verran varttunut viidennen vuosikurssin opiskelija ja vuosijuhlia paljon fiilistelevä kuntalainen. Turun KY:llä kokemusta on kertynyt niin jaostoista, toimijaryhmistä, hallituksesta ja projekteista. Ainoa erikseen mainitsemisen arvoinen lienee Mallasjuomaseura Pintahiiva eeyr:n talousvisiirinä toimiminen. Pääjuhlavastaavana tulen tekemään kaikkeni jotta juhla on tänäkin vuonna sykähdyttävä ja perhosia lentää! Aivan huikee tiimi kasassa! Rullataan!

 

tuuliaJatkot – Tuulia Valaja

24-vuotias neljännen vuosikurssin oman elämänsä supersankari, keittiöpsykologi sekä mielipidevaikuttaja. Ulkkiksen alumnipuheenjohtaja, joka aikoo innolla, kokemuksella sekä ammattitaidolla viedä Turun KY:n 66. vuosijuhlien jatkot täysin uudelle ulottuvuudelle. Kahden ulkkisvuoden lisäksi olen aiemmin toiminut tutorina sekä erinäisissä nakeissa ja tänä keväänä arkeani värittää tapaturma-alttiuteni ja kiusallisen voimakkaan Candy Crush -addiktioni lisäksi Speksin lavalla heiluminen. Huikea tiimi kasassa, tästä ei voi tulla kuin timanttista!

 

Sillis – Monica Seppänen ja Nicole Mäkineste nicole&monica

Chiao! Olemme kahden turkulaisen pupun supertiimi täynnä intoa ja energiaa. Meidät on valittu mukaan vuosijuhlatiimiin järjestämään tapahtumaa, joka oli oman pupusyksymme ehdoton kohokohta: vuosijuhlien sillis. Tämän vuoden vuosijuhlatiimi koostuu pätevistä ja kokeneista tapahtumajärjestäjistä, joilta voidaan odottaa onnistunutta ja upeaa vuosijuhlaviikkoa. Me lupaamme järjestää silliksen, joka kruunaa tämän viikon ja säilyttää TuKYn vuosijuhlien silliksen legendaarisen maineen. Aiomme yhdistää innovatiivisuutemme ja hullutemme unohtumattoman tapahtuman aikaansaamiseksi. Me näemme vain mahdollisuuksia, emme rajoja.

 

jussiController – Jussi Mäkelä

Terve! Tämän vuoden excelvelho ja taloushallitsija olen minä, 21-vuotias turkulainen miehenalku. Laskentatoimen ja rahoituksen opintojen ohella olen ollut erinäisten tapahtumien vakiokasvo kahden vuoden koulutaipaleeni aikana. Sitsipöytien ja tanssilattioiden lisäksi kulutan myös pelikenttiä sekä FC että SBS KY-Sportin väreissä. Nyt aion pitää huolen muun tiimin kanssa, että juhlabudjetti ei ainakaan ylijäämäiseksi jää!

 

 

Tiedottaja – Ville Selkee selkee

Moro! Meikäläinen on Nokian ja Mansen kovien katujen kasvatti, joka kuluttaa luentosalien penkkejä ja Mercan sohvia nyt toista lukuvuotta. Tiedottajakykyjäni olen puolestaan päässyt koeajamaan vuoden vaihteessa eläköityneessä Sportin hallituksessa. Vujutiimiin halusin mukaan ajatuksella ”give back to the community” – viime syksynä sain nauttia vujuista vieraana, joten koin, että nyt on mun vuoro olla mukana tekemässä parasta mahdollista vujuelämystä Teille, arvon tukylaiset! Mulla on vahva usko, että yhdessä Peltsin kanssa me tullaan tekemään mielettömän laadukasta, viihdyttävää ja idearikasta viestintää vujujen tiimoilta! Ja jotta perinteitä ei täysin unohdeta uusien ideoiden jalkoihin: #vujujännä

 

peltsiAD  Niklas Peltonen

Halooo! Peltsiks ne mua kutsuu ja taidan olla niitä kiintiöespoolaisia. Toimin tämän rytmiryhmän Van Goghina eli Art Directorina ja aikomus olisi luoda päräyttävän näköistä viestintää yhdessä Villen kanssa, ja kuten aina: bigger is better. Aiemmin olen toiminut Ulkkiksessa, ja nykyään vaikutan Gourmetin ja Yacht Clubin riveissä. Rauta on siis pysynyt kuumana ainakin toistaiseksi.