1779943_555523071212898_1077209700_n

On helmikuinen ilta, muutama aste pakkasta. Keskitalven ilta-aurinko kultaa Puolalanpuiston väkijoukon, ja rinne kimaltelee. Tuhannet ihmiset riemuitsevat ja kymmenet yritykset hierovat käsiään yhteen. Turun yökerhot ovat valmiina ottamaan juhlijat vastaan, ja maailmanluokan artisti on matkalla lentokentältä Turkuun. Lähes kaikki mikä oli tehtävissä, on jo tehty. Tänäänkö juuri sinun kuukausien rankka työ palkitaan? Onko juuri sinun päiväsi, sinun showsi, sinun näytön paikkasi? On Pikkulaskiainen 2016. Oletko sinä tapahtuman päätuottaja?

Turun KY etsii perinteiselle talvitapahtumalleen Pikkulaskiaiselle osaavaa, motivoitunutta ja tulevaan työhönsä sitoutunutta tapahtumantuottajaa tai -tuottajia vuodelle 2016. Tapahtumantuottajan tehtävänä on koota ympärilleen tiimi ja heidän kanssaan yhteistyössä organisoida koko Pikkulaskiainen 2016. Tapahtumantuottajaksi voi hakea yksin tai parina, eikä kumpikaan vaihtoehto ole etusijalla valinnassa.

Pikkulaskiaisen tapahtumantuottajan tehtävä on monella tavalla antoisa. Pääset toteuttamaan itseäsi yhdessä Suomen suurimman opiskelijatapahtuman järjestämisessä, saat huomattavaa kokemusta organisaation johtamisesta ja haastavan projektin toteuttamisesta. Pääset myös haastamaan itsesi luodessasi perinteisestä tapahtumastamme vieläkin loistokkaamman.

Eduksi luetaan kokemus Pikkulaskiaisen järjestämisestä ja tiiminvetäjänä toimimisesta, mutta nämä eivät ole ehdottomia edellytyksiä. Muu kokemus tapahtumien järjestämisestä ja toiminnasta Turun KY:ssä katsotaan myös eduksi. Hakijan vuosikurssilla ei ole merkitystä valinnassa. Hakijat tullaan haastattelemaan.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 14.4.2016 kello 23 mennessä osoitteeseen vapaa-aika@tuky.fi. Lisätietoja voi kysellä allekirjoittaneelta tai tämän vuoden Pikkulaskiaisen päätuottajalta Sanna-Maria Hellsteniltä osoitteesta smkhell@utu.fi.

Terveisin,

Samuli Salo,

vapaa-ajan vastaava

vapaa-aika@tuky.fi