Syksyllä 2017 käydään Turun yliopiston ylioppilaskunnassa jälleen edustajistovaalit, joissa valitaan 41-henkinen edustajisto vuosiksi 2018-2019. Ai mikä edustajisto? Edustajisto käyttää ylioppilaskuntamme ylintä päätäntävaltaa hyväksymällä muun muassa talousarvion ja toimintasuunnitelman, sekä valitsemalla hallituksen ja muita luottamustoimia. TuKY-lista on Turun kauppakorkeakoulussa opiskelevien oma edustajistoryhmä, joka on poliittisesti sitoutumaton. Tällä hetkellä TuKY-listalla on kahdeksan edaattoria ja se tekee tiivistä yhteistyötä Ryhmä Lexin (oikeustieteilijät) sekä TYY Terveeksi (lääkäriopiskelijat) kanssa, muodostaen 18 edaattorin vaalirenkaan.

Turun KY:n hallitus on kokouksessaan valinnut vaalitiimin, joka yhdessä TuKY-listan ryhmäpuheenjohtajiston kanssa lähtee luotsaamaan TuKY-listaa kohti vaalimenestystä. Lisää edustajiston toiminnasta ja edarivaaleista tullaan viestimään kevään ja syksyn aikana.

Vaalitiimi 2017

Iira Silvendoin – vaalipäällikkö

Moikka! Olen Iira Silvendoin, kolmannen vuosikurssin markkinoinnin opiskelija. Sisäinen palo olla mukana TuKY:n toiminnassa ja kiinnostus vaalitoimintaa kohtaan ajoi minut mukaan tähän huikeaan vaalitiimiin. Toimin TuKY-listan vaalipäällikkönä syksyllä 2017 käytävissä edustajistovaaleissa ja yhdessä kampanjapäälliköiden kanssa pyrimme toteuttamaan loistavat vaalit. Tehtävääni käytännön asioiden koordinoinnin lisäksi kuuluu ehdokaslistan kokoaminen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. TuKY-lista tarvitsee monipuolisesti erilaisia loistotyyppejä (eli juuri sinut), joten jos olet kiinnostunut ehdokkaaksi asettumisesta älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää mistä tahansa aiheeseen liittyvästä.

 
 
 

Iina Lappalainen – kampanjapäällikkö


Moikka! Nimeni on Iina Lappalainen ja olen kolmannen vuoden opiskelija pääaineena toivottavasti vielä valmistumisen jälkeenkin rahoitus, joskin jonkinlaiseen viha-rakkaus suhteeseen tämä opiskelu perustuu. Tällä hetkellä päiväni kuluvat Sveitsin Alpeilla hortoillen vaihto-opintojen merkeissä. Kipinä lähteä mukaan toteuttamaan vuoden 2017 edarivaalikampanjaa lähti liikkeelle monesta syystä. Olen tällä hetkellä TuKY-listan varsinainen edaattori, joten edustajiston työ on ollut osa arkea jo siitä lähtien, kun edellisissä vaaleissa päätin “why not” – logiikalla lähteä ehdolle. Lisäksi olen ollut aktiivisesti mukana TuKYn toiminnassa aina pupuvuodesta lähtien ja vuosi 2016 kului NESU-TuKYn puheenjohtajana. Toivon näiden vaalien ja kampanjoinnin madaltavan kynnystä keskustella opiskelijavaikuttamisen teemoista. Asiat, joista edarissa keskustellaan koskevat kuitenkin meitä jokaista mutta ne kuitenkin usein jäävät Mercakeskustelujen ulottumattomiin. Lähde siis ehdolle, tule jakamaan ajatuksiasi, kyselemään toiminnasta sekä ennen kaikkea, muista äänestää kun aika koittaa 🙂

 
 
 

Nelli Kauma – kampanjapäällikkö

Moikka! Nimeni on Nelli ja olen 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija, alun perin kotoisin Espoosta. Lähdin TuKY-listan vaalitiimiin mukaan, koska minusta on superkiinnostavaa suunnitella kampanjoita ja auttaa sellaisia tyyppejä menestymään, jotka haluavat aidosti auttaa ja valvoa meidän kaikkien yhteisiä etuja. Vaalitiimin lisäksi osallistun TuKYn toimintaan vuonna 2017 KKOY:n koulutuspoliittisen vastaavan tehtävässä. Tulevan syksyn tavoitteena on saada entistäkin ehompi TuKY-lista kokoon, sellainen joka koostuu sekä vanhoista konkareista että uusista kasvoista. Älä epäröi ottaa tiimiimme yhteyttä, jos mieleesi tuli kysymyksiä tai olet kiinnostunut asettumaan ehdolle!

 

Haluatko asettua ehdolle?

Oletko jo nyt kiinnostunut kuulemaan lisää ehdokkuudesta, tai asettumaan ehdolle? Ota rohkeasti yhteyttä ira.m.silvendoin@utu.fi. Lisätietoa ryhmän toiminnasta löytyy täältä ja edustajistosta täältä. Ehdolle voit asettua vielä alkusyksystä. Seuraa viestintäämme Facebookissa, niin pysyt ajantasalla.