Terveiset Deloittelta!

DEL_PRI_RGB

 

 

 

 

 

On hienoa päästä tekemään yhdistyksenne kanssa yhteistyötä ja odotamme innolla, mitä kaikkea uutta ja hienoa se tuo mukanaan!

Tiesitkin ehkä jo, että olemme yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Ydinosaamistamme ovat tilintarkastuspalvelut, liikkeenjohdon konsultointi, vero- ja lakineuvonta sekä yritysjärjestelyt. Toimimme yli 150 maassa: Suomessa meitä deloittelaisia on reilut 400 ja maailmanlaajuisesti yli 200 000. Kaiken tekemisemme ytimessä ovat asiakkaamme. Autamme heitä menestymään yhdistämällä kansainvälisen verkostomme ja vahvan paikallisen osaamisemme kokonaisvaltaisiksi, innovatiivisiksi ratkaisuiksi.

Meille on tärkeää toimia avoimesti, sitoutua asiakkaisiimme ja toisiimme, luoda asiakkaillemme erinomaista lisäarvoa ja toimia toistemme erilaisuutta kunnioittaen. Itse nautin erityisesti mukavista kollegoista, energisestä fiiliksestä ja vaihtelevista työtehtävistä. Tapaamme töiden ohessa myös yhteisten harrastusten, aamiaisten, perjantai-iltapäivien tai muiden henkilöstötapahtumiemme parissa.
Tarjoamme vuosittain elämyksiä, kasvumahdollisuuksia, haasteita ja onnistumisia uraansa aloitteleville asiantuntijoille. Voit tutustua heidän kokemuksiinsa nettisivuillamme.

 

Tykkää meistä Facebookissa ja verkostoidu kanssamme LinkedIn:ssä! Toivottavasti tapaamme pian!
Kaikkien deloittelaisten puolesta,
Anne Laaksonen