kylterinet.gif

Kauppatieteiden opiskelijoiden kohtauspaikka ja tietopankki www.kylterit.net on avattu täysin uudistuneena. Suomen Ekonomiliiton SEFE ry:n opiskelijoille suunnattu sivusto sisältää nyt aikaisempaa enemmän tietoa SEFEn opiskelijaeduista ja – palveluista sekä antaa enemmän mahdollisuuksia myös kyltereille vaikuttaa sivuston sisältöön.

Uusilla sivuilla kaikilla Suomen kyltereillä on mahdollisuus tallentaa kuvia, lukea ja kommentoida blogeja sekä kertoa oman opiskelijayhteisönsä huipputapahtumista tapahtumakalenterissa. Sivuston avaamisen yhteydessä kyltereiden toivotaankin antavan mahdollisimman paljon palautetta, jotta jatkossa tapahtuva kehitystyö osattaisiin suunnata heti oikein. Ensimmäisen kuukauden aikana palautetta antaneiden kesken arvotaan palkintona lahjakortti, joten aktiivinen kannattaa olla.

Hyödyllistä tietoa SEFE-eduista ja palveluista on huomattavasti aiempaa enemmän ja järkevämmin jäsenneltynä. Näin pyritään saamaan kylterit löytämään jäsenyyden hyödyt paremmin jo opiskeluaikana. Tärkeimpiä palveluja ja tapahtumia tuodaan esiin nostamalla ne aina etusivulle näkyviin. Käy katsomassa mm. uunituore kylterin palveluopas sekä vinkkejä työnhakuun.

Lisätietoja:
opiskelija-asiamies Tanja Haapasalo
050 301 2664
tanja.haapasalo(at)sefe.fi