Moikka!

Osan olen tavannut, osaan törmään loppusyksyn aikana mutta esittelen silti itseni tässä ja nyt. Olen Kylli-tätisi Veera Iliev ja neljännen vuosikurssin opiskelija Turun Kauppakorkeakoulussa. Suomen Ekonomiliitolla on opiskelijayhdyshenkilö (Kylli-täti, Kylli-setä, SEFE-mies, you name it)  jokaisessa kauppatieteellisessä ykikössä ympäri Suomen ja kerron lyhyesti miksi me olemme olemassa.

Olisi kiva ajatella, että työelämä on tuolla kaukana jossain ja nämä opiskeluajat ovat meitä varten. Moni yritys tässä valtakunnassa ei kuitenkaan pyörisi ilman meidän osa-aikaista panostamme. Suomen Ekonomiliitto, tuttavallisemmin SEFE, tarjoaa opiskelijajäsenilleen palveluja ja asiantuntemusta työuralla. SEFEn toimistolla työskentelee täyskentällinen ekonomeja työlainsäädännön, edunvalvonnan, viestinnän ja rekrytoinnin parissa. SEFEn opiskelijajäsenyys on ilmainen ja saat sen automaattisesti liityttyäsi Turun KY:n jäseneksi (tsekkaa, että opiskelijakortissasi on Turun KY-tarra!)!

SEFE on tukena työelämässä tarjoamalla muun muassa lakipalveluja, apua työnhaussa, asiantuntija-apua työpaikalla ilmeneviin ongelmiin sekä urasuunnittelua. Joten pidä nämä mielessä, kun olet hakemassa töitä tai mietit millaisia työtehtäviä haluaisit hakea. Jossain kohti opiskeluja saatat miettiä oletko oikealla alalla ja et tiedä mitä haluaisit valmistumisesi jälkeen tehdä. Rekryn ammattilaisemme ovat silloin avainhenkilöitä ongelmaasi.

Kylli-tätinäsi toimin linkkinä SEFEen, kerron tapahtumista ja SEFEn palveluista ja vien opiskelijoiden viestiä toimistolle. SEFE on näkyvästi mukana monissa opiskelijatapahtumissa, kuten myös minä. Minut tavoittaa päivittäin koulun käytäviltä, joten nappaa hihasta tai laita viestiä!

Veera Iliev, kylteriyhdyshenkilö

Veera Iliev

Huom! Olet SEFEn Kylterijäsenenä oikeutettu saamaan ilmaisen Kauppalehden ajalla 1.10.2012-31.5.2013. Saat lehden tilaamalla sen osoitteesta www.kauppalehti.fi/kylteri. Tilausta varten tarvitset jäsennumerosi, jonka saat SEFEn jäsenrekisteristä (puh. 020 693 200)

Hauskaa kylterisyksyä!

Terkuin,

Veera-kylli

Veera Iliev
Kylteriyhdyshenkilö
Suomen Ekonomiliitto – Finlands Ekonomförbund – SEFE ry