Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee KOULUTUSPOLIITTISTA SIHTEERIÄ heti tai sopimuksen mukaan alkavaan ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työaika on 36,5 tuntia viikossa. Peruspalkka on 1890,27 euroa + mahdolliset kokemus- ja tutkintolisät. 

 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan opiskelijamaailmasta, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Koulutuspoliittisen sihteerin toimenkuvaan kuuluvat opintoihin sekä yliopiston hallintoon liittyvät kysymykset. Sihteerin tehtävänä on vastata koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta, kouluttaa ja neuvoa hallinnon opiskelijaedustajia, osallistua tutkintojen sisällölliseen ja laadulliseen kehittämiseen sekä jäsenistön ja alayhdistysten koulutuspoliittisen neuvonta- ja palvelutoiminnan hoitaminen. 

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, korkeakoulujärjestelmän laaja-alaista tuntemusta, yliopiston hallinnon tuntemusta, erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä aloitteellisuutta. Ylioppilaskunta- ja ainejärjestötoiminnan tuntemus sekä kokemus yliopiston hallinnosta katsotaan eduksi. 

Vapaamuotoiset allekirjoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 7.9.2010 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: TYY, Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 TURKU. Kuoreen merkintä ?Koulutuspoliittinen sihteerihaku?. Ylioppilaskunnan hallitus valitsee haastateltavat 9.9.2010. Haastattelut pidetään maanantaina 13.9. ja ylioppilaskunnan hallitus valitsee koulutuspoliittisen sihteerin16.9.2010 pidettävässä kokouksessaan. Perehdyttäminen järjestetään sopimuksen mukaan. 

Lisätiedot pääsihteeri Tomi Nyström, 0400 551 931, tyy-paasihteeri(@)utu.fi  

Turun yliopiston ylioppilaskunta on yliopistolailla säädetty itsehallinnollinen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka jäsenistöön kuuluu yli 15.000 Turun yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa. Ylioppilaskunta toimii opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä edistäen jäsenistönsä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä. Lisätietoja ylioppilaskunnasta:www.tyy.fi