Leaf Suomi Oy on dynaaminen makeisalan yritys, joka on tunnettu ksylitolituotteiden edelläkävijä. Ydinosaamistamme ovat purukumit, pastillit, suklaatuotteet ja makeispussit. Näissä tuoteryhmissä Leafilla on vahva markkina-asema ja tunnetut tuotemerkit: Jenkki, Läkerol Classic, Läkerol Dents, Mynthon, Sisu, Tupla, Royal, Malaco-pussit ja Ahlgrens bilar. Tavoitteemme on olla makeisalan arvostetuin yritys. Leafin palveluksessa oli vuonna 2011 keskimäärin 275 makeisalan ammattilaista. Leaf Suomi Oy on osa 1862 perustettua Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeisyritys. Cloettan tuotteita myydään yli 50 maassa ja se omistaa makeismarkkinoiden vahvimpiin kuuluvia tuotemerkkejä. Lisätietoja: www.leaf.fi ja www.cloetta.com

 

Haemme äitiys- ja vanhempainvapaan johdosta määräaikaiseen työsuhteeseen tavararyhmähallinnan tiimiimme Turkuun Sinua

Category Analyst

 

Tehtävänäsi on tukea myyntiä valikoimanhallinnassa ja tuottaa ja analysoida raportteja mm. kenttämyynnistä, tuotekannattavuudesta ja promootioista. Tuet brandimarkkinointia jakamalla asiakastietoa ja varmistat uutuuksien toteuttamiskelpoisuuden ja sopivuuden avainasiakkaidemme liiketoimintaan. Tuottamasi materiaali palvelee erityisesti kaupallista suunnitteluamme. Toimit asiantuntijana tiiviissä yhteistyössä myynnin johdon, avainasiakaspäälliköiden ja kentän kanssa.

 

Odotamme Sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa, vahvaa analyyttista ajattelua, numerotarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet näppärä Excel-käyttäjä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Kokemus FMCG-sektorilla on vahva etu.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Manager Minna-Mari Kauppi-Talo ke 15.8. tai pe 17.8. klo 13–15, puh. 040 504 8612 tai MPS-konsultti Heidi Leppänen, puh 020 746 9454. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi ke 22.8.2012 mennessä.