Oletko ulospäin suuntautunut ja opinnot vakavasti ottava avulias opiskelija? Tunnetko Turun kauppakorkeakoulun käytävät, luentosalit sekä Mercatorin kuin oman kotisi nurkat? Haluatko tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin, saada lisää ystäviä ja näyttää heille, mitä meille elintärkeä TuKY-henki on? Jos vastasit kyllä, tämä haku on sinua varten!

 

Pupujaiset 2012 Kuva: Anna Korkalainen

 

Ensi syksynä opintonsa aloittaville KTK- ja KTM-opiskelijoille haetaan nyt tutoreita. Hakea voi minkä tahansa vuosikurssin opiskelija. Turun KY haluaakin rohkaista jokaista opiskelijaa vuosikurssista riippumatta tarttumaan tilaisuuteen. Tee ensi syksystä itsellesi sekä uusille pupuille ainutlaatuinen kokemus!

Tutor opastaa uusia opiskelijoita opinnoissa alkuun ja häneltä edellytetään reipasta asennetta, avointa mieltä ja ennen kaikkea aikaa ryhmänsä ohjaamiseen. Tutor sitoutuu osallistumaan opintotoimiston tutorkoulutuksiin ke 17.4.2013 ja ma 26.8.2013. Turun KY järjestää omat koulutuksensa 3.5.2013 sekä 24.-25.8.2013. Tänä vuonna tutoriksi voi hakea myös parina.

Hakulomakkeita löytyy opintotoimiston edestä tai osoitteesta intranet.utu.fi. Lomakkeen voi palauttaa opintotoimiston aukioloaikoina toimistoon tai sen ollessa kiinni oven vieressä olevaan postilaatikkoon. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2013.

Lisätietoja voi kysellä opintotoimistosta tai sähköpostilla osoitteesta tseopo@utu.fi

Puput tarvitsevat sinun ohjaustasi, hae siis nyt!