IMG_5995mm

  Tulevana syksynä on jälleen se aika, jolloin uudet puput loikkivat Turun kauppakorkeakouluun. Jotta uudet opiskelijat tuntisivat itsensä tervetulleiksi ja pääsisivät mahdollisimman nopeasti jyvälle yliopistossa opiskelemisesta, tarvitaan avuksi tutoreita. Tutor on useimmiten pupun ensimmäinen kontakti yliopistouran alkaessa. Tutor on se henkilö, jonka puoleen pupu voi kääntyä kiperän paikan yllättäessä tai mieltä askarruttavien kysymysten hämmentäessä. Vuonna 2013 otettiin käyttöön paritutorointiuudistus. Voit siis hakea tutoriksi yksin tai yhdessä. Vuoden 2014 uudistuksena tutorit saavat pestistään kaksi opintopistettä. Tutorhaku sekä suomalaisille opiskelijoille, että vaihto-opiskelijoille on käynnissä 3.-28.2.2014. Tarkemmat ohjeet tutorhausta löydät alla olevasta osoitteesta:

https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/tse/studying/perustutkinto-opinnot/Sivut/Tutorointi.aspx

Tutoreita haetaan siis seuraaville tutkinto-opiskelijoille:

  • Kauppatieteiden opiskelijat (sekä yhteisvalinnan kautta että erillisvalinnoissa avoimen väylää ja suoraan maisterivaiheeseen tulleet)
  • Kansantaloustieteen VTK+VTM-opiskelijat
  • Kaupan ja palvelujen maisteriohjelman opiskelijat
  • Master’s Degree Programme in Futures Studies (FUTU) -ohjelman opiskelijat
  • Master’s Degree Programme in Global IT Management  (GITM) -ohjelman opiskelijat
  • Master’s Degree Programme in Global Innovation Management (GIM) -ohjelman opiskelijat

Ensimmäistä kertaa tutorhaku on samanaikaisesti käynnissä myös vaihto-opiskelijoiden tutoreiksi (kv-tutor) haluaville. Hakulomake on myös sama kaikille hakijoille.

 

Tutorointi on mainio tapa tutustua uusiin opiskelijoihin ja saada kokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä ryhmänohjaamisesta. Tutoriksi voi hakea kuka tahansa vuosikurssista, iästä ja pääaineesta riippumatta. Jos siis haluat olla mukana uusien opiskelijoiden ensiloikissa tai luomassa kansainvälisiä suhteita ryhmänohjaajan roolissa, täytä hakemus helmikuun aikana osoitteessa www.utu.fi/tuutoriksi . Hakulomomakkeet löytyvät sivun oikeasta reunasta.

pupujaisetpanorama

Syksyä innolla odottaen,

Laura Vähäsaari

Turun KY:n hyvinvointi- ja tutorointivastaava