haku.jpg

Puput
ja vaihtarit tulevat taas!

Oletko ulospäinsuuntautunut, TuKY-henkinen, opinnot vakavasti ottava avulias opiskelija? Kiinnostavatko sinua vieraat kulttuurit ja kotikansainvälistyminen? Tunnetko Turun kauppakorkeakoulun käytävät, luentosalit ja Mercatorin kuin oman kotisi nurkat? Haluatko tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin, saada lisää ystäviä ja näyttää heille, mitä on meille elintärkeä TuKY-henki? Jos vastasit kyllä, sinussa on ainesta tutoriksi vuodelle 2011-2012!

Tutorin tehtäviin kuuluu uusien opiskelijoiden tai vaihto-opiskelijoiden perehdyttäminen opiskeluun Turun kauppakorkeakoulussa ja TuKYn toimintaan tutustuttaminen. KTK- ja KTM-opiskelijoiden sekä kv-vaihto-opiskelijoiden tutorhaku suoritetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhtenä prosessina. Kaikki tutortoiminnasta kiinnostuneet, oli kyse sitten kv-, normaalitutoroinnista tai molemmista, hakevat tehtävään yhdellä lomakkeella.

Hae siis epäröimättä mukaan! Hakuaika alkaa 16.2. ja päättyy 9.3.2011.

TuKY ry haluaa rohkaista jokaista opiskelijaa vuosikurssista riippumatta tarttumaan tilaisuuteen. Tee ensi syksystä itsellesi sekä uusille pupuille rikas ja ainutlaatuinen kokemus! Sekä puput että vaihto-oppilaat tarvitsevat isoveljen tai -siskon, johon luottaa opintojen alkutaipaleella. Erityisesti vaihdosta palanneita ja maisteritason opiskelijoita kaivataan mukaan toimintaan.

Hae siis nyt! Hakulomake löytyy kauppakorkeakoulun opintotoimiston edestä tai osoitteesta https://edu.tse.fi/liitteet/Tutorhakulomake2011.pdf ja se palautetaan opintotoimiston aukioloaikoina toimistoon tai sen ollessa kiinni oven vieressä olevaan postilaatikkoon. Kaikki hakemuksen jättäneet kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään viikoilla 11 ja 12.

Lisätietoja saat opintotoimistosta, kirsi.tammi@tse.fi tai ky-hyvinvointi@tse.fi.