TuKY_Vappu_FB2

Opiskeluvuoden odotetuin ja ylivoimaisesti huikein spektaakkeli on täällä! Turun KY hemmottelee jäseniään Vappuna jopa kymmenen eri tapahtuman voimin.

Lipunmyynti Bussikänneille, Street Food Brunchiin, Comedy Nightiin, Vappusitseille, Sports Dayhyn ja Sikawappuun hoituu tänä vuonna kokonaan Lyytissä, ja lipunmyynti löytyy osoitteesta lyyti.fi/reg_2016/Turun_KYn_Vappu16Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 13.4. klo 12! Valitset vain tapahtumat joihin haluat osallistua ja maksat kaikki kätevästi samalla kertaa!

MayDay Mayhem – Opiskelijativolin Early Bird liput tulevat myyntiin maanantaina 11.4. klo 12 osoitteessa lyyti.fi/reg_2016/MayDayMayhem.

Kuntalaisbailut ja Vappupiknik ovat pääsymaksuttomia tapahtumia, joihin ei tarvise erikseen ilmoittautua. Amazing Racen ilmoittautuminen tulee erikseen käytännön syistä ensi viikolla, sillä kyseessä on Lexin, TuKYn ja TLKS:n yhteinen tapahtuma.

Alla vielä jokaisen tapahtuman yksityiskohtaisempi esittely ja linkki kuhunkin Facebook-tapahtumaan.

 

Bussikännit

Vappu laitetaan käyntiin kirjaimellisesti pärinällä, kun kaksi bussia starttaavat kauppakorkeakoululta kiertämään kaikki Turun seudun legendaarisimmat räkälät. Et pääse tekemään tuttavuutta vain paikallisten pubiruusujen kanssa, sillä TuKY ja MK yhdistävät voimansa ja matkaan lähdetään vahvalla kylteri-edustuksella. Jos Itämeren matkailukiintiö on täynnä, mutta opiskelijabudjetti ei riitä Thaimaan turistirysiin, tässä on vastaus kovaan matkakuumeeseen. Tämän vuoden Bussikännien teema on turistibussi.

MITÄ: Bussikännit
MISSÄ: Ympäri Turkua
MILLOIN: Perjantaina 22.4., lähtö klo 18.00 Turun kauppakorkeakoulu
MITÄ MAKSAA: 12 €
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + turisti
KYSYMYKSET: vapaa-aika@tuky.fi tai Ulkkikselle yv fb:ssä

 

Kuntalaisbailut

Kuntalaisbailut ovat perinteikkäät bileet, joissa pääset juhlimaan aidon kuntalaishengen vallitessa Parkilla! Jokainen Turun KY:n jäsen ja alumni on tervetullut juhlimaan verrattoman ylioppilaskuntahengen siivittämänä Parkilla lauantaina 23.4. Ja mikä parasta – bailut ovat Turun KY:n jäsenille täysin ilmaiset. Näissä Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan kunniaksi järjestettävissä juhlissa Turun KY tarjoaa kaupungin suurimman virtasen! Tänä vuonna rakas Parkkimme täyttää myös 10 vuotta ja tämän kunniaksi on luvassa erityistä syntymäpäiväohjelmaa!

MITÄ: Kuntalaisbailut
MISSÄ: Parkilla
MILLOIN: Lauantaina 23.4. klo 20
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

 

Street Food Brunch

Saavu vappuviikon avajaisten jälkeen Parkille parantelemaan olojasi, viihtymään hyvässä seurassa ja nauttimaan herkkuja ympäri maailman EVAn Street Food Brunch -tyyliin. Vaivaiseen kahden euron hintaan tarjolla on astetta parempi kattaus kaikkea mitä kuntalaisbailujen jälkeisenä aamuna voisitkaan toivoa – suklaaputouksesta hodaribaariin!

MITÄ: Street Food Bruch
MISSÄ: Parkin alakerrassa klo 12 alkaen
MILLOIN: Sunnuntaina 24.4.
MITÄ MAKSAA: 2€

 

MayDay Mayhem – Opiskelijativoli

MayDay Mayhem ja Opiskelijankaupunki.fi järjestävät tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa opiskelijativolin. Sisäänpääsymaksulla pääset rajattomasti huvittelemaan tivolin laitteissa klo 20.00-23.00. Jottei hauskanpito loppuisi tivolissa hassuttelun jälkeen, pääsette jatkamaan hauskanpitoa jatkoilla Turun sydämessä yökerho Venuksessa, johon tapahtumasta on ilmainen kuljetus. Nämä koko Turun haalarijuhlat on suunnattu kaikille opiskelijoille haalariväriin katsomatta. 

MITÄ: MayDay Mayhem 2016
MISSÄ: Kupittaan puisto & yökerho Venus
MILLOIN: Maanantaina 25.4. klo 20.00 alkaen
LIPUT: Early Bird 9e / 12e

 

Amazing Race Turku 2016

TuKY, TLKS ja LEX yhdessä rantauttavat tämän Hollywood-spektaakkelin Turkuun tiistaina 26.4. Ideana kisailussa on alkuperäisen TV-sarjan mukaisesti suunnistaa ryhmissä ympäri keväistä Turkua rasteilta saatujen vihjeiden avulla maaliin (ja jatkoille!). Poikkitieteellisyyttä vaalien tarkoituksena on ilmoittautua mukaan parin kanssa ja lopulliset tiimit muodostetaan näin sotkemalla parit tiedekunnittain. Ilmoittautumisen yhteydessä voit määrittää osallistutteko kisaan kultamitalin kiilto silmissä vai pelkästään hupailun ja hauskanpidon vuoksi.

MITÄ: Amazing Race – Turku
MISSÄ: Turku
MILLOIN: Tiistaina 26.4.
HINTA: 15€/pari
JATKOT: Showroomissa, 3€ ovelta, kisaajille sisältyy lipun hintaan

 

Comedy Night

Tällä kertaa Montussa viihdyttävät muutkin kuin Kuntamestari Bileile, kun Suomen stand up –taivaan tähtikaartiin kuuluva Ilari Johansson saapuu heittämään keikkaa eksklusiivisesti opiskelijoille! Baari on auki ja jengi viihtyy! Ovet Monttuun aukeavat 18.00 ja illan tähti aloittaa shownsa klo 19.00.

MITÄ: Ilari Johanssonin stand up -show
MISSÄ: Monttu
MILLOIN: Keskiviikkona 27.4. klo 18.00 alkaen
MITÄ MAKSAA: Vain 12€!
MIKSI: Nyt naurattaa!

 

Poliittisesti epäkorrektit vappusitsit

Elämme kevättä 2016. Aikaa, jolloin 90 prosenttia on sama asia kuin 10 prosenttia, mätkyjä satelee Panamalta ja Donald Trump viilettää tupee hulmuten Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Onko luottosi mennyt? Miksei hallitus tee mitään? Puhuaksemme niin totta kuin osaamme, tämä poliittisesti perin oudoksuttava spektaakkeli järjestetään Supertorstaina 28.4. klo 19 alkaen Montussa. Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu kahdella tavalla vapun ilmoittautumislinkin kautta. Vuosikursseille 2013 ylöspäin on tällä kertaa tarjolla kevennyksiä, ja vuosikurssien sähköpostilistoille lähetetään OMA linkki jo ennen varsinaisen ilmoittautumisen alkamista.

MITÄ: Poliittisesti epäkorrektit vappusitsit
MISSÄ: Monttu
MILLOIN: Torstaina 28.4. klo 19
MITÄ MAKSAA: 15e
MITÄ PÄÄLLE: haalarit + politiikka + vappu

 

Sports Day

Perjantaina 29.4. KY-Sport vie klassisen pöytäfudiksen uusille leveille, kun perinteisten muoviukkojen sijaan tankoihin kiinnitetäänkiin pienessä kekkulissa operoivia kyltereitä! Arcaniumin nurmella nimittäin käydään kiivas taisto TuKYn tankofutis mestaruudesta! Pelien ohella tarjolla tulee olemaan hyvää musiikkia, ruokaa, juomaa, viihdykettä vuoroaan odotteleville pelaajille ja luonnollisesti lupsakan sporttista vappuhälinää! Kerää siis viisihenkinen poppoosi kasaan, juonikaa pelikuviot kuntoon, ja ei muuta kun vappuna pelit käyntiin ja joga bonito!

MITÄ: Wappu Sports Day, tankofutista
MISSÄ: Arcaniumin nurmi
MILLOIN: Perjantaina 29.4.
KUINKA PALJON PULITTAA: Vähän

 

Sikawappu

Kylterin vappu on pitkä ja vaiherikas matka, mutta kaikki huipentuu itse pääpäivään Sikawappuun. Ilta alkaa kello 17.00 jokaisen kylterin Mekasta Parkilta. Kello 21.00 siirrymme Monttuun, jossa vappukansaa viihdyttävät dj sekä Kristian Lakari SAXperiment. Jotta bileet voivat jatkua vaikka aamun sarastukseen asti, siirrymme kello 01.00 Parkin tanssilattialle pyörimään kuin sika vartaassa dj VHL tahtiin. Jos sinulta ei löydy omasta takaa Kari Grandia (kaikkien janoisten sankaria), otathan oman pullosi mukaan Parkille. Montussa ollessamme, baarista on ostettavissa edulliseen hintaan kurkun kostuketta.

MITÄ: Sikawappu
MISSÄ: Parkki
MILLOIN: Lauantaina 30.4. klo 17:00 Parkilla & klo 21:00 Montussa & 01:00 Parkilla
MITÄ MAKSAA: 8 €
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + vappu
KYSYMYKSET: vapaa-aika@tuky.fi tai Ulkkikselle yv fb:ssä

 

The First of May Picnic – Vappupiknik

On Turun kauppakorkeakoulun perinteisen Vappupiknikin aika. Kaiva aurinkolasisi esiin talvikätköistäsi ja tule nauttimaan Suomen kevään ensi merkeistä Vartiovuorelle sunnuntaina 1. toukokuuta. Ota mukaasi parhaat ystäväsi, ruokaa ja juomaa piknikkiä varten, mutta ennen kaikkea muista saapua paikalle, sillä tämä on vapun viimeinen tapahtuma.

MITÄ: Vappupiknik
MISSÄ: Vartiovuoren puistossa
MILLOIN: Sunnuntaina 1.5., kello 10 alkaen
MITÄ MAKSAA: ilmainen
PÄÄLLE: haalarit
OTA MUKAASI: ruokaa ja juomaa piknikkiä varten

 

Loppuun ei muuta kuin,

#oispavappu #tukyvappu16

 

Vappua innolla odottavin terveisin,

Turun KY:n hallitus ja jaostot