Viimeisen kuukauden aikana on Turun KY:lle valittu niin uusi Baarimestari, KYlisteelle uusi päätoimittaja sekä taittovastaava ja 4 uutta jäsentä Parkkiryhmään.

Uusi baarimestari Anna Lamberg:

baarimestarin%20esittelyHellurei! Olen Anna Lamberg, 21-vuotias Turusta kotoisin oleva kolmannen vuoden opiskelija, joka ottaa baarimestarin homman innolla hoidettavakseen kulttuuri- ja perinnevastaavan pestin siirryttyä seuraavalle vuodenvaihteessa. Pidetään ensi vuonna hauskaa yhdessä ja varmistetaan, etteivät Montun valovoimaisuuden ajat ole ohi!

After Workien kehittäminen priimakuosiin on hommalistalla heti alkuvuodesta. Otan mielelläni kehitysehdotuksia ja palautetta vastaan, jotta saadaan viritettyä niin torstai-iltapäivät kuin bileillatkin parhaimmilleen. Mä olen täysillä siinä tavoitteessa messissä, mutta tarvitsen siihen myös teitä muita! The Time is Now!

KYlisteen päätoimittaja Karoliina Rajala:

10819779_10152827946983632_1267557059_o

Olen kolmatta vuotta Turun kauppakorkeakoulussa opiskeleva, media-alaan ja liikkuvaan elämäntapaan hurahtanut, freelance toimittaja. Kipinä media-alalla työskentelyä kohtaan syttyi jo ennen opiskeluiden aloittamista vietettynä välivuonna ja viimeisen parin vuoden aikana olen kirjoitellut aktiivisesti muun muassa Turun ylioppilaslehteen sekä vaihteleviin nettijulkaisuihin. Olen toiminut myös bloggaajana ja tänä syksynä sain ilokseni huomata, että yksi blogiteksteistäni herätti keskustelua myös Ylellä.

Omia mielenkiinnon kohteita on paljon, suorastaan liikaa. Tänä vuonna on tullut tehtyä yhteistyötä Yle 2:n Docventures-ohjelman kanssa, oltua mukana Turun YK-yhdistyksen, Kinokoplan sekä CIA TuKYn hallitustoiminnassa, työskenneltyä vapaaehtoisena erinäisillä musiikkifestivaaleilla ja suoritettua kansimiehen pätevyys. Siinä ohessa on välillä tullut myös opiskeltua, painottaen pääasiassa kansainväliseen liiketoimintaan sekä muutamiin roikkuviin pupukursseihin.

KYlisteen parissa työskentelyn aloitin jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Olen taittanut, kuvannut ja kirjoittanut kyseiseen julkaisuun. Päätoimittajan pestissä aion lähteä kehittämään erityisesti lehden sisältöä sekä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Etsimme nyt myös toimitukseemme uusia jäseniä, joten kannattaa ehdottomasti tulla pistäytymään tulevissa toimituskokouksissa!

10370376_689871271059496_4851638703992852208_nKYlisteen taittovastaava Miika Tiainen:

Moikka vaan! Oon tällanen viestintähörhö ja KYliste-intoilija toiselta vuosikurssilta! Kaipasin ensi vuodelle vielä kaiken muun kivan lisäksi jotain taiteellisempaa puuhasteltavaa, joten siinä mielessä taittovastaavan pesti sopii mulle kuin nenä päähän. Tässä hommassa pääsee todella toteuttamaan itseään ja samalla tekemään KYlisteestä vielä astetta paremman. Ja itkemään sunnuntai-yöllä kello 4.30 toimistolla, kun InDesign ei pelitäkään. Yksin. Mutta ei siitä sen enempää. Koska KYliste on vaan <3. Liity sinäkin joukkoon iloiseen!

 

 

 

Uudet parkkiryhmäläiset:IMG_3335 maria%20helle

Maria Helle: Moi, olen Maria! Olen toisen vuosikurssin kv-liiketoiminnan pääaineopiskelija. TuKY:ssä olen tähän mennessä ehtinyt olla mukana Pikkulaskiaisessa ja CIA TuKY:n hallituksessa sekä tuutorina. Olen innoissani kun pääsen nyt huolehtimaan omasta Parkistamme. Harrastuksena opiskelijayhdistystoiminnan lisäksi minulla on myös alppihiihto.

 

 

IMG_3335

IMG_3335

Riku Hietarinta: Moikkulimoii! Olen Riku Hietarinta, kotoisin Hyvinkäältä, tuolta Etelä-Suomen helmestä. Turkulaistun kuitenkin paraikaa pelottavaa tahtia. Olen kolmatta vuosikurssia ja ainakin omasta mielestäni melko aktiivinen TuKYläinen. Olen vielä tämän vuoden loppuun Turun KY:n viestintävastaava sekä aiemmin olen toiminut mm. Kulttiksessa ja tutorina. Parkin nurkkia on siis tullut koluttua niin järjestävänä osapuolena kuin vieraanakin. Ja kun piti ensi vuodellekin (tai koko lopulle opiskeluajalle) keksiä sisältöä, niin Parkkiryhmä oli luonnollinen valinta.

 

 

 

 

1912256_10152671523550884_702135705_n

Ann-Sofie Leimu: Moikkulimoi! Olen Ansu, neljännen vuosikurssin iki-espoolainen. Kuluvana vuonna olen toiminut Turun KY:n hallituksen puheenjohtajana, ja aiemmin mm. NESU-TuKYn puheenjohtajana sekä KY-Sportissa. Parkilla on siis tullut pyörittyä ja kun ensi vuodelle piti jotain keksiä, oli Parkkiryhmä luonnollinen valinta.

 

 

 

 

Otto

Otto Rouhiainen: Moikkulimoi! Nimeni on Rouhiaisen Otto ja palailen Parkkiryhmään noin vuoden tauon jälkeen kun vpj:n pesti alkaa kääntymään ehtoon puolelle. Olen neljännen vuosikurssin laskiksen pääaineopiskelija ja kokenut Parkin käyttäjä. Parkin siivoustarkistuksissa intohimonani ovat sohvien alle kurkistelu ja syömäkelpoisten ruokatähteiden etsiminen jääkaapista. Pullojen palauttaminen ei ole lempipuuhaani.